onsdag den 2. juli 2014

Vitam samler alle catering-leverandører i Danmark

Vitam er en forholdvis ny tjeneste, som samler alle catering-leverandører online, hvilket giver slutbrugeren et meget bedre overblik, end det tidligere har været muligt. Catering-branchen har indtil nu været meget gammeldags men Vitam prøver at puste lidt til den. Tidligere har folk skullet indhente tilbud fra hver enkelt leverandør, og havde samtidig svært ved, at få et overblik over hvilke leverandører der kunne levere til deres postnummer. Med Vitam får man det fulde overblik over hvilke catering-leverandører, der kan levere til ens by, og kan samtidig se hvilke retter, og menuer de kan tilbyde.

Der er prisgaranti på alle leverandører på Vitam, så der er, kort sagt, ikke nogen god grund til ikke at benytte sig af Vitam, når man søger efter mad ud af huset til et arrangement eller fest, man vil afholde.

Bruger bedømmelser
Et af de punkter hvor Vitam er meget unikke i deres service, er deres bruger-bedømmelser. Her kan folk der tidligere har bestilt mad fra en leverandør skrive deres mening om maden, leveringen osv.

I en verden af deleøkonomi og web, bliver bruger bedømmelser en større og større del af vores hverdag - Se blot på Trustpilot, som udelukkende lever af at styre ratings af hjemmeside og webshops.

Det kræver dog meget at få "kickstartet" en database med en fin mængde bedømmelser, så det er bl.a. også noget af det, der skal arbejdes videre med på hjemmesiden. Noget andet der kræver en del arbejde er, at få flere catering-leverandør med på idéen - Vores mål er at få samtlige catering-leverandører op på siden, og det er bestemt ikke altid lige let, at få overbevist dem om vores nye og moderne system - Selvom det er no cure no pay for dem.

Mange catering-virksomheder arbejder ikke ret meget online, og når en ny smart service som Vitam kontakter dem, kan nogen måske have svært ved at se idéen i den, når deres forretning måske kører fint nok i forvejen.

Dækker hele landet
Det er vores helt klare mål, at dække hele landet med catering-leverandører. Vi gør det stort set allerede nu, men det er også kun fordi, der er nogle af vores leverandører, der er villige til at køre meget langt for ordren - Og så koster det selvfølgelig ekstra i leveringsprisen.

Vi ønsker både at have de store, såvel som de små catering-leverandører på vores service. Vi mener bestemt, at de hver især har nogen unikke kvaliteter, som modparten ikke har, og derfor er det også vigtigt for os, at vi ikke kun får kapret de store leverandører.

Lige nu er vi igang med at få bygget nogen spændende kategorisider op, hvor vi får lavet sider til specifikke behov; Konfirmation, bryllup, reception osv. Vi har nogle gode kræfter indenfor SEO og online marketing generelt, så vi håber helt klart også at kunne få nogen kunder igennem Google.

Hvis du besøger Vitam ligner den måske en færdig side, men vi mangler stadig meget at lave, før vi er tilfredse med siden - Måske vi aldrig bliver det. ;-)

Læs mere her

tags: økonomi, Google, virksomhed, recept, bryllup, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar