fredag den 3. oktober 2014

Kong Hans Kælder er tilbage i topform: danskernes favorit i september

Kong Hans Kælder er kommet godt fra start med åbningen i september. Udover gode avisanmeldelser er restauranten nemlig gæsternes favorit i hele Danmark i september. Kong Hans Kælder måtte bide skuffelsen i sig, da de mistede deres Michelin-stjerne tidligere på året. Men med åbningen i september, og med en ny køkkenchef bag gryderne, ser restauranten ud til at vende tilbage i topform – og det er ikke kun i anmeldernes øjne.

I september måned kan restauranten nemlig bryste sig af at være den restaurant i Danmark, der har fået de bedste anmeldelser af gæsterne. Det viser nye tal fra Danmarks førende bookingleverandør, DinnerBooking, der leverer bookingsystem for over 475 restauranter og caféer i Danmark.

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, modtager bookeren et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned laver DinnerBooking en Top 5 over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser. Denne måneds opgørelse er baseret på 17.789 besvarelser.

Top 5 restauranter i september i hele Danmark

1. Kong Hans Kælder, København K
2. Restaurant Æblehaven, Nexø
3. Studio, København K
4. Era Ora, København K
5. Fru Møllers Restaurant, Odder

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 475+ restauranter, håndterer næsten 10 mio. gæster om året, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite.

Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Nexø, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar