fredag den 10. september 2010

Danskernes dom: Vi elsker is!

Næstefter svenskerne og finnerne er vi danskere Europas mest is-spisende folk. Det bliver årligt i gennemsnit til cirka 10 liter is pr. snude. Igen i år er der lagt i fryseren til nye smagsoplevelser - vores udsendte tog temperaturen på københavnernes smagsløg ...

Kung Fu, Københavnerstang, delikatesse is fra det lokale mejeri eller måske en ny variant dyppet i sprød chokolade med en gylden overflade Vanen tro fristes vi danskerne år efter år af nye is, der skal kæmpe kampen om vores gunst i selskab med de velkendte klassikere. Uanset valget af is, så siger statistikken, at vi danskere elsker en kold is i varmen. Hos Frisko er der ingen tvivl om hvorfor - vores hang til is hænger sammen med, at is er mere end bare god smag; is er et direkte link til gode minder og et startskud på nye oplevelser.

- Der findes efterhånden en skov af is, som forbrugerne kan vælge imellem. En del af dem kommer fra os, og jeg er sikker på, at der ligger mange minder gemt bag isene, siger Jakob Slaatorn Knudsen, salgsansvarlig fra Frisko og fortsætter:

- Hvem husker eksempelvis ikke det velmenende ramaskrig, der kom, dengang vi fjernede Kung Fu fra is-kortet Folk var rasende over, at vi fjernede et barndomsminde fra landkortet.

Fra Frisko kan forbrugerne i år se frem til lidt for enhver smag: Magnum Gold !, Magnum Temptation Fruit, Magnum Strawberry White, Cornetto Freestyle, Solero Coconut, Ice Cool Guitar, Crazy Gum, Nogger Classic og et gæstevisit fra Ben & Jerry's med nyheden Peanut Butter Cookie Dough.

Hvad siger eksperterne

På Strøget i København tog Frisko temperaturen på danskernes smag for de nye is. Som altid er smag og behag en forskellig størrelse, men de fleste is-elskere bød nyhederne velkommen.

Se den lille video vox-pop og bedøm selv ...

For at sætte den gode smag på en professionel prøve fik forfatteren bag nogle af Danmarks bedst sælgende kogebøger, Patrick Bachmann, is-nyhederne og ordet:

- Overordnet set kan man jo sige, at der blandt de ni nyheder er noget for enhver smag. Og det er vigtigt, fordi vi danskere alle har forskellig smag og præferencer, fortæller Patrick og fortsætter:

- En fælles ting for stort set alle is er, at is er en meget nostalgisk ting for mange mennesker. Is minder os om det første kys, den første kæreste, den fede sommer med vennerne og om alt muligt andet, som typisk er forbundet med sommer og glæde. Jeg husker Frisko fra deres klassikere, Filur og Københavnerstang, men jeg må nu sige, at de nye varianter er stærke konkurrenter til klassikerne. Jeg tror på endnu en god sommer.

For at læse mere om de nye sommeris og downloade billedmateriale så besøg http://therevolt.dk/pressemeddelelser/frisko/

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar