lørdag den 11. september 2010

Kage til Dronningen

Her åbner www.booman.dk (400)Københavns Konditorlaug har tidligere haft æren af at stå for Kronprinsparrets bryllupskage. I år har vi fået den ære, at kreerer kagen til Hendes kongelige højhed Dronning Margrethes 70 års fødselsdag.

Kagerne skal fremvises og spises i forbindelse dronningens stort anlagte forestilling, på Det Kongelige Teater. I den anledning har Københavns Konditorlaug valgt at bygge kagerne op over temaer af H.C.Andersens "De vilde svaner", "Hyrdinden og skorstensfejeren" og "Svinedrengen". Der vil være tre kæmpe kager med dekorationer udformet i karamel, chokolade og marcipan til de i alt 1.100 gæster.

Vi vil meget gerne løfte lidt af sløret for de tanker og ideer flere af konditorfagets ypperligste fagfolk har udtænkt, gennem de sidste mange måneder. Et pressemøde vil derfor blive afholdt. Her vil der være mulighed for at smage en lille kage, stille spørgsmål, samt se flere af konditorerne arbejde med fremstillingen af eventyrlighederne.

Pressemødet vil foregå tirsdag, den 13. april kl. 13.00 i Conditori & Café H.C. Andersen, Vesterbrogade 1 B, Rådhusarkaden, Industriens Hus.

Vedhæftede billeder er en teaser fra fremstillingprocessen.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar