onsdag den 22. september 2010

Koskenkorva Vodka kåret som nr. 1 i den internationale Vodka Masters-konkurrence

Koskenkorva Vodka kåret som nr. 1 i den internationale Vodka Masters-konkurrence

Det internationale branchetidsskrift The Spirits Business har netop belønnet Koskenkorva Vodka med hovedprisen en Master-medalje i den ansete Vodka Masters -konkurrence.

Årets version af den internationale konkurrence The Vodka Masters er netop afviklet, og med hele 120 brands repræsenteret var deltagerantallet i år rekordhøjt. I konkurrencen blev verdens bedste vodka-varianter kåret på baggrund af blindtests, og vinderne blev belønnet med en sølv-, guld- eller Master-medalje inden for forskellige kategorier.

Det finske vodka-brand Koskenkorva, der blev introduceret på det danske marked i 2008, vandt hovedpræmien en Master-medalje i en af konkurrencens mest prestigefulde kategorier, Premium Brands .

Altias produktchef Kenneth Jørgensen, som står bag Koskenkorva Vodka i Danmark, er ikke overrasket over den fine placering i konkurrencen.

Det faktum, at vi får succes i en af branchens mest respekterede konkurrencer, viser, at Koskenkorva Vodkas smag virkelig er så unik, at den overbeviser selv krævende, internationale specialister, siger Kenneth Jørgensen.

Koskenkorva Vodka har tidligere modtaget en guldmedalje i den internationale Wine & Spirit-konkurrence i 2007.

I fremstillingen af Koskenkorva Vodka indgår førsteklasses kornsorter, som dyrkes på Österbottens marker i Finland, og som er udviklet i samarbejde med eksperter fra den finske kornindustri.

The Vodka Masters-konkurrencen

The Vodka Masters er en konkurrence, som afholdes af den internationale alkoholbranches fagtidsskrift The Spirits Business. Der uddeles priser i ti forskellige kategorier: Russia, Eastern Europe, Scandinavia, Rest of the World, Standard, Premium, Super Premium, Flavoured og Design & Packaging. I år blev Organic Vodka lanceret som en ny kategori.

I Premium-kategorien, som Koskenkorva Vodka vandt, deltog 19 brands. I dommerpanelet indgik de vodkaspecialiserede redaktører Ian Wisniewski og Alcohols Ltd s direktør Peter McKay samt Keith Lyon fra Waitrose og den vodkaspecialiserede konsulent Pleurat Shabani. Dommerpanelets sekretær var Daisy Jones, Associate Publisher hos The Spirits Business.

Koskenkorva Vodka

Koskenkorva Vodka er opkaldt efter en by af samme navn i Österbotten i Finland. Her har man destilleret Koskenkorva Vodka siden 1953, og byen er stadig det eneste sted i verden, hvor Koskenkorva Vodka fremstilles.

Globalt er der allerede solgt over en milliard flasker Koskenkorva Vodka. Koskenkorva Vodka findes som ren vodka og i form af en række alternativer med smag. Koskenkorva Vodka sælges blandt andet i alle nordiske lande samt i Tyskland, Tjekkiet, Polen og de baltiske lande samt i toldfri butikker.

Koskenkorva Vodka fremstilles af den succesrige virksomhed Altia, som er en stærk aktør på markedet for vin og stærke alkoholprodukter. Altia fremstiller, distribuerer, markedsfører og sælger brands, alkoholprodukter og vin det gælder såvel egne produkter som licensprodukter. Virksomhedens omsætning er på 460 mio. euro, og Altia beskæftiger flere end 1.000 medarbejdere i Norden og Baltikum.

http://www.koskenkorva.com

##

Tilberedning: Knus, ryst og sigt to gange.

Knus granatæble og blåbær i vodka- og sukkeropløsningen for at opnå den optimale smag og farve. Denne drink kan varieres med mange forskellige friske råvarer.

Med Koskenkorva Vodka
Straight Granade

4cl Koskenkorva Vodka
1,5 cl sukkeropløsning
Et halvt granatæble
1 tsk blåbær

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar