lørdag den 11. september 2010

Smagen af St. Tropez kommer til Danmark

Smagen af St. Tropez kommer til Danmark

I den anledning er du inviteret til en storslået launch af den berømte sydfranske rosé-cocktail Ice Tropez på Hotel Skt. Petri, lørdag d. 1. maj kl. 20.00. I samarbejde med FTV - French Fashion Television, der sender til 200 lande og denne aften vil filme arrangementet til broadcasting. Ice Tropez er FTV's officielle cocktail worldwide.

www.ftv.com
www.icetropez.com


Ice Tropez er en cocktail, som kom til live i Saint Tropez i Sydfrankrig. Denne mousserende vin cocktail er rosévin blandet med en let smag af fersken og kulsyreholdigt vand.

Cocktailen blev skabt af Grégoire Chaix, ejeren af Bar du Port, et af Saint Tropez mest fashionable steder. Grégoire Chaix tætte samvær med det meget eksklusive publikum fik ham til at føle et behov for en drink, der udviste den samme identitet og fine smag. Flasken er designet af Christophe Pillet, der er kendt i Frankrig for hans tilhørsforhold til arkitekturen i hoteller som Hotel Sezz i Paris, Lacoste butikken på Les Champs og naturligvis Le Bar du Port i havnen i Saint Tropez.

Nydt af europæiske first movers, jetsettere og folk af det gode liv. Direkte fra Rivieraen vil du denne aften være i selskab med den forførende bobledrik, gæster festligere end de fleste, og en musikrejse inspireret af laissez faire à la Nikki Beach.

Ønsker du at deltage til dette arrangement, meld da gerne din ankomst til Henrik H.Flittner på 40948027

Skriv her at du er inviteret af undertegnede. Jeg ser frem til at velkomme dig til arrangementet.

På vegne af Ice Tropez, FTV og MORIK.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar