lørdag den 11. september 2010

Heldige kartofler ender hos Happy Cooking!

Med en pakke kartoffelmospulver fra Happy Cooking er du næsten klar med aftensmaden, så snart du har tænkt tanken. Du skal nemlig kun tilsætte kogende vand, og Voila du har en stor portion velduftende kartoffelmos, der virkelig smager af kartofler.

Men der er også brugt 600 g kartofler til hver pakke kartoffelmospulver. Der er fire poser i en pakke. Hver af poserne rummer 110 g kartoffelmospulver og giver 2-3 portioner færdig kartoffelmos.

Den ægte vare bare nemmere!
Kartoffelmos på denne måde er endnu hurtigere tilberedt end pasta, og kan varieres på mindst lige så mange måder. Der er opskrifter bag på pakken, hvis du har brug for lidt inspiration. Men der skal faktisk utrolig lidt til. Tomatsauce i sig selv er fint. Røde pølser hvis det skal være vildt. Eller bland mosen med færdigkøbt skinke i strimler og/eller lidt revet ost. Vend det evt. med en lille klat smør, og du har et rigtig lækkert og let måltid endda uden at give køb på næringsværdien.

Fedtfattig og fiberrig
En pose kartoffelmospulver indeholder både proteiner og kulhydrater og hele 15 g kostfibre pr.
100 g tørkost. Det er faktisk ret godt skuldret, så du behøver ikke engang have dårlig samvittighed over at slippe nemt om ved maden. Glæd dig i stedet over det velsmagende resultat som børnene garanteret vil gøre det. Ikke mindst når I er på farten. Happy Cook¬ing s kartoffelmos¬pulver er perfekt til rygsækken og friluftslivet.

Bedre end andre gode kartoffelmospulvre
Det er selvfølgelig en smagssag, men smagen af kartofler er i hvert fald intakt. Og måske en af hemmelighederne hertil ligger i, at der faktisk slet ikke er tale om pulver. Kartoflerne er ikke pulveriseret men kun findelt til flager. De holder efter sigende bedre på smagen og gør formentlig også deres til, at den fær¬dige mos har den rigtige konsistens. Kartoffelmosen er ikke til at skelne fra den ægte vare, den er bare nemmere. Den lever i sandhed op til sit navn.

Kartoffelmos fra Happy Cooking forhandles af Rema 1000 og Løvbjerg.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar