søndag den 12. september 2010

Tab 10 kilo inden bikinisæsonen

Når de overflødige kilo begynder at nage samvittigheden, er det som regel med tanke på blegfede deller, der hænger ud over bikinikanten. Men du kan stadig nå at komme flæsket til livs start nu, tab et kilo om ugen og bliv slank inden sommer.

Forestil dig at gå på stranden og vise din krop frem med stolthed. Det kan lade sig gøre, og du behøver ikke lide for det. Den sundeste og mest holdbare måde at tabe sig på er at spise ernæringsmæssig rigtigt sammensat kost i de rigtige mængder. De fleste oplever efter en sund kostomlægning, at de faktisk spiser mere end de gjorde før. Og sund mad behøver ikke være kedelig og smagsløs tværtimod, det handler netop om at få alle smagsnuancer frem i de gode, friske råvarer.

De Danske Vægtkonsulenter har 29 års erfaring i at vejlede til en sundere livsstil. Tusindvis af mennesker har tabt sig tusindvis af kilo igennem årene ved at følge en sund kostplan. Prøv denne dejlige opskrift og se, hvor let det er at spise sundt, lækkert og slankende.

Små pandekager med forårsløg

Der kan kommes andre grønsager i pandekagedejen, f.eks. friskhakkede ramsløg eller afkølet, dampet spinat.

- 1 æg
- 25 g reven parmesanost (max 45+)
- 30 g DDV yoghurt 7%
- 45 g mel
- 1/2 tsk bagepulver
- 75 g forårsløg
- salt & peber
- 5 g DDV plante 70 til stegning
- 75 g forårsløg
- 50 g tomater
- 1/2 bundt frisk basilikum
- 15 g olie
- lidt balsamicoeddike
- salt & kværnet peber.

Pisk æg, reven parmesanost og yoghurt sammen med mel og bagepulver til en lind dej. Snit forårsløgene fint og vend dem i dejen. Krydr med salt og peber. Varm en pande med fedtstoffet og steg dejen i små klatter, til de er gyldne på begge sider. Snit forårsløgene, hak tomaterne og striml basilikummen. Vend det hele sammen til en salat med olie og balsamicoeddike. Krydr med salt og kværnet peber og server salaten sammen med de små pandekager.

Tips:
Kan spises med 30 g brød til.

Kalorier: 634 kcal

Protein 26,2 g (17%), Kulhydrat 48,4 g (32%), Fedt 34,8 g (51%).

Opskriften er fra bogen Sund & slank året rundt frokoster . Se flere opskrifter på www.vaegtkonsulenterne.dk, hvor bogen også kan bestilles.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar