onsdag den 24. november 2010

Flødefrit forår

– Årets køligste nyhed til pigerne...

Is–producenten Ben & Jerry’s har for en stund sendt de økologiske køer på ferie. Dette forår nedsmeltes Danmark nemlig af is–guruernes første sorbetis nogensinde. To varianter uden fedt, men med et forfriskende mix af frisk frugt. Piger glæd jer til mindre krop og mere sjæl.

To på én gang Det lyder lidt kinky, men kunne ikke være mere "light". I uge 17 lancerer Ben & Jerry’s efter mange års forespørgsler to sorbetis: Den smagfulde sammensætning af ananas og passionsfrugt "Jamaican Me Crazy" og "Mango Berry Swirl", som er en forfriskende variant med store mangostykker og masser bær.

De nye sorbeter er udviklet af den legendariske smagsguru fra Ben & Jerry’s, Arnold Carbone, der for nyligt besøgte København for at hente inspiration til Ben & Jerry’s næste fairtrade is.

..og isen kan nydes med god smag i munden
På verdensplan var Ben & Jerry’s en af de første virksomheder, der for alvor satte kampen for et bedre klima og social ansvarlighed på dagsordenen. Blandt andet har Ben & Jerry’s reduceret deres CO2–udslip ved at udvikle en let nedbrydelig emballage, ved at bruge vind– og solenergi på deres bondegårde, og selv køerne, der hjemvendt fra ferien igen skal levere mælken til Ben & Jerry’s flødeis, er gjort miljøvenlige gennem massiv forskning i foder.

Ben & Jerry’s har afsat mere end 18 millioner kr. over en femårig periode til kampen mod klimaforandringer, og kan blandt andet derfor kalde sig verdens første klimaneutrale is–producent.

Danske is–fans af begge køn kan få fingrene i de to nye sorbeter i 7–Eleven fra denne uge.

–––

Fakta om Ben & Jerrys:
I 1978 åbnede barndomsvennerne Ben Cohen og Jerry Greenfield deres første isbar i en nedlagt benzinstation i Vermont, USA. Ben & Jerry’s blev lanceret i Danmark i 2005, og den første isbar åbnede i Frederiksberg Centret i 2006. I 2008 åbnede endnu en Ben & Jerry’s isbar på Strøget i København.
 

Læs mere her

tags: USA, København, Danmark, 2008, Frederiksberg, virksomhed, benzin, 2006, klimaforandringer, energi, miljø, miljøvenlig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar