mandag den 22. november 2010

Fra iskold champagne til kraftig Amarone

WineTemperator er en moderne, praktisk erstatning for flaskekøle spanden med vand og is. Nyd en hvilken som helst type vin ved den rette temperatur hvor som helst.

Flaskerne placeres i et tørt cylindrisk hul i WineTemperatoren, den ønskede serveringstemperatur indtastes og vises i displayet. I løbet af forholdsvis kort tid har flasken den perfekte temperatur lige efter ens smag.

WineTemperator sørger intelligent for den perfekte temperatur til alle typer vin.
WineTemperator har en indbygget database med klassiske vintyper indenfor champagne, hvidvin og rødvin, hvor den kender den korrekte serveringstemperatur. Maskinen er i stand til både at køle og opvarme, således at den kældersvale rødvin også kan tempereres til korrekt serveringstemperatur.

To-flaskers modellen kan indstilles til individuel temperatur i de to cylindre. Dermed kan du temperere eksempelvis både hvidvin og rødvin på samme tid.

Perfekt tempereret vin til en god aften.
WineTemperatoren tempererer vinen til den perfekte serveringstemperatur, så man ikke længere skal gætte sig frem eller anvende termometer og vinen kan holde temperaturen under hele middagen.

Oplevelsen af vin er altid størst når den nydes ved den rette temperatur.
Det er ganske simpelt at anvende WineTemperatoren. Sæt flasken i og vælg vintypen i den indbyggede database. Når den ønskede serveringstemperatur er nået, kvitterer maskinen med et beep og Enjoy på displayet. Du kan også indstille temperaturen manuelt efter din egen smag.

Den er både nem, transportabel, præsentabel og effektiv.
En iskold champagne eller kraftig Amarone kan sagtens tempereres perfekt på en tur ud i det blå. Det er nu muligt med WineTemperator, der både kan tilsluttes 220 volt i huset og 12 volt i båden, bilen eller campingvognen.

WineTemperator forhandles af Vintagekeeping A/S og koster henholdsvis kr. 795,00 og kr. 995,00.

For nærmere information om WineTemperator hos Vintagekeeping A/S kontakt venligst Kim Frederiksen eller Jan Sørensen på telefon 8687 0500

Læs mere her

tags: bilen, campingvogn, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar