fredag den 5. november 2010

Spis dig sund i desserter

Spis kager og desserter hver dag uden at tage på! Det lyder næsten for godt til at være sandt men det er det ikke. En ny dessertbog revolutionerer synet på søde sager, så du med god samvittighed kan kaste dig over de mere end 80 lækre opskrifter, som bogen byder på.

Sødt kan sagtens være sundt. Hvis du dykker ned i den nyudkomne bog Sund & slank året rundt desserter, kan du nyde at spise hjemmelavede desserter og kager året rundt uden at få dårlig samvittighed eller blive overvægtig. Opskrifterne indeholder nemlig hverken sukker eller kunstige sødemidler. I stedet sødes kagerne, isene, tærterne og kringlerne med en 100 % naturlig sukkererstatning - Multisød - der ikke indeholder kalorier.

Opskrifterne er baseret på gode råvarer, som f.eks. mælk, yoghurt, æg og frugt, som jo også indgår i din almindelige varierede og sunde kost. Da fedtindholdet er minimeret, og frugternes og bærrenes egen sødme udnyttes, kan det derfor sagtens lade sig gøre at få dejlige desserter og lækre mellemmåltider, uden at du behøver føle dig som en sukker-junkie.

Ingen påvirkning af blodsukkeret
Guf og søde sager behøver altså ikke længere være noget ekstra, som du har dårlig samvittighed over at hygge dig med. Tværtimod får du vigtige vitaminer, mineraler, antioxidanter og kostfibre gennem de gode råvarer, du anvender, f.eks. æbler, pærer, nødder og blommer.

Glæd dig derfor til de spændende opskrifter på chokoladesoufflé med appelsin, småkager med lime, lavendelbiscotti, avokado is, kokosmakroner, citronmåner, småkager og meget, meget mere.
Da der ikke skal sukker i opskrifterne, risikerer du ikke at påvirke dit blodsukker eller at tage på af de lækre sager.

I bogen er der desserter til de helt store fester eller bare til en hyggestund alene eller med familien. Hvis du er i gang med et vægttab, kan du benytte dig af de kalorieberegninger, der står ved hver enkelt opskrift. Men er du normalvægtig og blot vil leve et sundere, sødt liv, kan du roligt spise løs af de smagfulde fristelser hver dag året rundt.

Sund & slank året rundt - desserter af Inge Kauffeldt og Helle Kleist er på 164 sider og koster 299 kr. Udkommer 1. december 2010.

Læs mere her

tags: 2010, kunst, december, chokolade, dykker, råvarer, samvittighed, slank, overvægtig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar