søndag den 5. december 2010

Her bliver kaffemaskinen en del af firmaets kultur

Med tre nye serier professionelle Cafitesse kaffemaskiner appellerer Merrild Coffee Systems til både designfreaks, hyggesnakkere og kaffe–entusiaster. Flere og flere danske Cafitesse–brugere brygger bæredygtig kaffe

Kaffemaskiner er ikke bare kaffemaskiner, lige så lidt som kaffe bare er kaffe. Der er store forskelle i kvalitet, pris og nydelsen af den herlige, varme og sorte drik. Det ved alle og ikke mindst de mange virksomheder, offentlige kontorer, hoteller og restauranter, der dagligt benytter professionelle kaffemaskiner.

Cafitesse er nu klar med en helt ny generation af professionelle kaffemaskiner eller rettere hele tre design–linier. De nye Cafitesse kaffemaskiner fås nemlig i forskellige "klæder", der passer ind i de tre typiske sammenhænge, hvor kaffemaskinen har en vigtig funktion.0

De nye elegante, praktiske og driftssikre Cafitesse kaffemaskiner fra Merrild Coffee Systems. Cafitesse nyhederne har Danmarks–premiere under TEMA09* messen i Bella Center, der er det årlige samlingspunkt for restaurant– og kantinefolket.

"Danmark er verdenskendt for godt design, brugskunst og arkitektur. Derfor har det været oplagt for os at udvikle nye kaffemaskiner, der passer perfekt ind i de forskellige arbejdsmiljøer, hvor danske kaffedrikkere færdes," forklarer Christina Deleuran, der er Senior Product and Segment Manager hos Merrild Coffee Systems.

"Med de tre nye design–linier regner vi med at tiltale alle kunder. Den gode kaffesmag er jo på forhånd sikret, fordi vores Cafitesse maskiner anvender Merrild kaffe af høj kvalitet og i mange tilfælde også bæredygtig kaffe, der er UTZ CERTIFIED," fortsætter Christina Deleuran.

De nye Cafitesse kaffemaskiner er fordelt på tre design–linier med hver sit særpræg:

Opslagstavlen Denne nyhed udnytter, at kaffemaskinen ofte er kontorets samlingssted, hvor medarbejdere får en lille sludder og udveksler nyheder. Derfor er Cafitesse kaffemaskinerne i B–serien forsynet med en sort opslagstavle, hvor man kan skrive beskeder til hinanden eller informationer til hele virksomheden.

Designermøblet Mange virksomheder har gjort ekstra meget ud af deres reception, der er det første, som gæster møder. Derfor skal receptionens kaffemaskine naturligvis matche et moderne og stilfuldt design. Cafitesse nyhederne i W–familien fremtræder i et elegant trælook og dufter langt væk af høj kvalitet.

Kaffe entusiasten Danskerne drikker meget kaffe, og for rigtigt mange er kaffen et vigtigt element i hverdagen. Kaffe skal være nydelse og livskvalitet. Derfor er P–linien af Cafitesse kaffemaskiner designet, så de udspreder hygge og kvalitet.

Bæredygtig kaffe vinder frem
Cafitesse kaffemaskiner brygger i stigende grad bæredygtig kaffe hos Merrild Coffee Systems’ mange kunder i erhvervslivet og i den offentlige sektor.

Så stor er efterspørgslen efter bæredygtig kaffe, at Merrild Coffee Systems forventer, at 12 pct. af al den kaffe, virksomheden producerer i år, vil være bæredygtig. På sigt vil procentdelen af bæredygtig kaffe formentlig nå de 100 hos Merrild Coffee Systems.

Den bæredygtige kaffe fra Merrild Coffee Systems er UTZ CERTIFIED og fås både som Cafe Noir CERTIFIED og Good Origin, der tillige er økologisk.

UTZ CERTIFIED er en verdensomspændende non–profit organisation, der hjælper kaffefarmere med at forbedre dyrkningsmetoder og kaffebønnernes kvalitet. UTZ kaffefarmere tjener ca. fire procent mere end den normale markedspris pr. kilo kaffe**.

Cafitesse er en verden i kaffe
Det er ikke kun kaffetørstige danskere, som har stor glæde af Cafitesse kaffemaskiner. Cafitesse sælges i 52 lande verden over, og hvert år brygger de populære maskiner ca. 3,5 milliarder kopper kaffe.

For alle Cafitesse maskiner gælder, at de tilbyder mange forskellige varme drikke på basis af kaffe, mælk og chokolade. Cafitesse kaffemaskiner er nemme at betjene, hurtige at rengøre (seks minutter pr. uge) og meget driftsøkonomiske i dagligdagen.

*TEMA09 messen holdes i dagene fra den 22. til den 25. februar i Bella Center i København. Merrild Coffee Systems har stand stand C3–016.

**Læs meget mere om bæredygtig kaffe på www.certified.merrild–cs.dk .
 

Læs mere her

tags: København, restaurant, Danmark, økonomi, EM, kunst, chokolade, virksomhed, Bella Center, recept, erhvervslivet, offentlige sektor, miljø, livskvalitet, arbejdsmiljø, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar