tirsdag den 21. december 2010

Kaffe er den nye rødvin

I et virvar af værtindegaver, firmagaver, adventsgaver og andre personlige gaver vinder kaffen terræn i forhold til rødvin, chokolade og blomster.

Hos kalawa.dk har tendensen været synlig i en længere periode og indehaver Rasmus Kaae udtaler "vi har mærket en stigende efterspørgsel på pakker der skal sendes som gave desuden har vore kunder flere gange udtalt at de er glade for at kunne give en personlig gave i form af kaffe, frem for de mere traditionelle gaver som rødvin, chokolade og blomster".

Når der handles gaver på nettet er der tre nøglefaktorer der er afgørende for kundernes valg: varekvalitet, pålidelighed og pris. Hvis det skal kunne betale sig at købe en gave på nettet skal netbutikken kunne garantere en god varekvalitet, at varerne bliver leveret og ankommer til tiden og så gør det jo ikke noget hvis man sparer lidt.

Som kunde i en netbutik er det derfor vigtigt at skabe sig det rette indtryk af butikken før der handles. Hvis man køber fødevarer, som f.eks. kaffe, kan det være en Smiley fra fødevarestyrelsen der viser at butikken har sit på det tørre. "Hos kalawa.dk har vi en stor glad smiley fra fødevarestyrelsens besøg sammen med et link til vores godkendelse hos HandelSikkert.dk det viser at kunderne kan stole på os" udtaler Rasmus Kaae "desuden tager vi i mod dankort og hæver først beløbet i det sekund varen bliver sendt til modtageren".

Er du på gaveindkøb har Kalawa.dk netop udvidet sortimentet til også at indeholde kvalitetste der sælges i poser af 200 gram eller i pakkeløsninger med tre forskellige slags te.

 

Læs mere her

tags: chokolade,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar