søndag den 19. december 2010

Økologisk kaffebar I Kbh K sælger kaffe og jeans to go!

I sidste uge blev Verde Food & Coffee til Verde Jeans & Coffee. Det blev fejret med events, økodrinks, kendisser og manér da Danmarks første jeans– og kaffebar slog dørene op!

Med en hvis portion fandenivoldskhed og lyst til at bryde med traditionerne, lod de to ejere de seje jeans indtage en del af det hyggelige butikslokale på Nørreport. Og som det mest naturlige har butikken også skiftet navn, med lidt hjælp fra hele Danmarks skuespiller nummer 1.

Se videoen af navneændringen her kendt skuespiller går amok http://www.youtube.com/watch v=JSo46rsGokQ
(KLIK
på linket watch in high quality)

"Vi går op i, at de varer vi sælger, er af høj kvalitet, økologiske og produceret med mest mulig omtanke og Fair Trade principper, og så er det ikke så vigtigt, om vi lige passer ind i en kategori vi tør godt at være coffee–shop, deli, hyggeligt sted at mødes til en sludder og tøjbutik på een gang, og så vil vi mest af alt, gerne være med til at skabe debat om økologi", siger Mikkel Küster, medejer og kreativ direktør.

"Man skal stadig lede længe i tøjbranchen efter firmaer der har en seriøs holdning til økologi og miljøvenlige produktionsformer. Og det på trods af, at bomuldsproduktionen er ansvarlig for 25 % af de sprøjtemidler, der bruges verden over, det er da for dårligt og ekstremt uansvarligt" udtaler Mikkel Küster, der indædt tror på, at ansvar for miljøet bør vokse i takt med den forretning og virksomhed man opbygger.

"Folkene bag Kuyichi har opbygget et brand, der både undgår sprøjtemidler, sørger for overskudsdeling med de bønder der producerer bomulden, og forsker i nye miljøvenlige metoder til at forarbejde råvarer og producere tøjet på. "Det er holdninger og etik jeg og vores butik kan forst, og så er det i øvrigt jeans der giver samtlige jeans mærker kamp til stregen på design, vaske og pasform!" slutter Mikkel Küster af med et glimt i øjet.

Jeans–mærket Kuyichi er allerede blevet et velanset mærke på størrelse med Acne, Replay og G–star i landene omkring os som Sverige, Tyskland, England og Frankrig. Men Kuyichi, som deler navn med en regnbue gud i Peru, er ikke bare et nyt forsøg på at lave en tøj–gigant, men et helt igennem økologisk jeans mærke, der produceres med omtanke for miljø og Fair Trade. Kuyichi designer jeans til både herrer og damer og kollektionen giver 30–40 økologiske jeansmodeller at vælge imellem.

* Byens bedste kaffe og nu med byens fedeste jeans
* Alle Kuyichi jeans er i økologisk bomuld
* Fordi mode, design og ansvarlighed kan følges ad
* Kuyichi ren røv at trutte i
 tags: England, direktør, Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, vold, skuespiller, råvarer, virksomhed, kreativ, Ford, miljø, miljøvenlig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar