fredag den 17. december 2010

Så er CULT igen fremme i skoene - Rå smag rå babe

Her åbner www.booman.dk (400)CULT Raw Energy – Ren energi til folket!

Danmarks første, bedste og førende energidrik har nu fået et ekstra spark!

Den originale CULT Energy Activator energidrik har ramt markedet i en ny og forbedret udgave.

Danmarks mest populære energidrik har fået ny smag og nyt råt design, og hedder nu CULT Raw Energy.

Det er aldrig før set at et firmas hoved brand i sådan en grad totalt skifter design, navn og smag.

Designet er nyt og råt, og smagen er mere skarp og prop fyldt af verdens mest koffeinholdige bær, Guarana.

Nu hvor CULT Raw Energy er blevet virkelig rå i både smag og design, har CULT A/S naturligvis valgt Danmarks mest rå babe til at være frontfigur for produktet. Anne Lindfjeld!

"Anne Lindfjeld er ikke bare en rå babe men hun oser også langt væk af god energi, så der var slet ingen tvivl om hvem vi gerne ville have til at stå i spidsten for CULT Raw Energy." siger Brian Sørensen, stifter af CULT A/S.

Anne Lindfjeld er med sit smukke ydre og rå tatoveringer en eftertragtet profil og model. Anne er i Danmark kendt fra bl.a. MTV, FHM forsider, som sex brevkasse redaktør på FHM, og har senest her i november 2008 været med i Amerikanske Playboy.

CULT A/S har gennem de sidste 10 år udmærket sig ved at skabe flere store succeser i drikkevarebranchen. Succeser som normalt er forbeholdt store børsnoterede virksomheder. Bl.a. lykkedes det CULT A/S at markere sig på et marked domineret af to store spillere, da de med kæmpe succes lancerede CULT Cola i begyndelsen af 2008.
CULT A/S sidder stærkt på tronen som markedsleder indenfor energidrikke i Danmark ligesom den populære CULT SHAKER står stærk som markedsleder indenfor sin kategori.

CULT har i 2008 kunnet fejre 10 års jubilæum med en flot placering på Børsens Gazelle liste med en vækst på over 900 %. Da firmaet blev etableret i 1998 var det med 1 super motiveret iværksætter – i dag beskæftiger CULT A/S 27 fastansatte og langt over 100 deltidsansatte.

CULT A/S er stolte over at slutte et spændende 2008 af med relanceringen af den mest succesfulde energidrik i Danmark, og Lars Klausen, Adm. Dir. For CULT A/S, ligger slet ikke skjul på at 2009 bliver et fabelagtigt år, hvor CULT A/S vil løfte sløret for mange flere nye og innovative tiltag.
 

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, 2008, Børsen, sex, virksomhed, 1998, tatovering, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar