onsdag den 29. september 2010

Ny Nespresso Lattissima Premium til kaffeentusiaster og feinschmeckere

Nespresso lancerer nu deres mest eksklusive espressomaskine til dato, Lattissima Premium. Den nye luksusmaskine er udviklet til livsnydere, der kræver det bedste indenfor både kaffe og design. Lattissima Premium brygger espresso og mælkebaserede kaffedrikke i højeste kvalitet, så connaisseurs kan tilfredsstille deres appetit med en perfekt kop kaffe. Nespresso tager desuden brugervenlighed til et nyt niveau med smarte One-touch funktioner, så du nemt og uden besvær kan forkæle dig selv og dine gæster med eksklusive kaffeoplevelser på rekordtid. Det moderne metallic design gør maskinen til et kunstværk på køkkenbordet.

Nespresso har med den helt nye luksusespressomaskine, Lattissima Premium, gjort det endnu nemmere at brygge en fyldig latte af silkeblød skummet mælk, en espresso med lækker crema eller en perfekt traditionel kop kaffe. Uden at du behøver en baristauddannelse vel at mærke. Hvor mange espressomaskiner kræver eksperthåndtering for at sikre det rette tryk, varme og kaffemængde, brygger Lattissima Premium en cappuccino i bedste cafékvalitet på under et minut ved et enkelt tryk på en knap. Nespresso har nemlig gjort det hårde forarbejde og udviklet en unik teknologi, der sørger for perfekt kaffe hver gang.

Kaffe er et hverdagsprodukt, men har udviklet sig til at være noget, vi ikke vil spare på. Når det handler om kaffe, er vi ikke villige til at gå på kompromis med kvaliteten. Espressomaskinen bliver mere og mere populær i hjemmet. Der er jo ingen, der har den gammeldags kolbekaffemaskine længere. Det holder simpelthen ikke at byde sine gæster på kedelig, almindelig kaffe , siger livsstilsekspert og blærerøv Mads Christensen.

De nye One-touch knapper med både symboler og tekst har givet brugervenligheden endnu et hak op, så du kun skal bekymre dig om at vælge din yndlingskaffe fra en af Nespressos 16 portionspakkede Grand Crus kaffer. Udover de populære cafévarianter kan Lattissima Premium som alle Nespressos maskiner brygge en perfekt kop traditionel kaffe, hvad italienerne kalder en Lungo. Men til forskel fra den ofte kedelige filterkaffe sikrer espressomaskinens højtrykspumpe og de hermetisk forseglede kapsler, at alle aromastofferne ender i koppen i stedet for køkkenskabet.

Innovation for en enklere hverdag
Nespressos designere stræber hele tiden efter at skabe nye ultimative kaffeoplevelser, der kombinerer den højeste kvalitet indenfor smag, funktionalitet og design. Lattissima Premium indkapsler den nyeste udvikling i form af en række alarmer, der signalerer, hvornår vandtanken er tom, om kapselskuffen er fuld eller om det er tid til at afkalke maskinen. Maskinen gør ganske enkelt arbejdet for dig, så du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelsen.

"Nespresso Lattissima Premium er den ideelle espressomaskine til alle, der sætter pris på ekstra forkælelse i hverdagen både for smagsløgene og øjet. Ud over at lave perfekte mælkebaserede kaffedrikke, har vi med den nye Lattissima udviklet en maskine, der forenkler hele brygningsprocessen, så du kan nyde kaffeoplevelsen uden besvær. Det eksklusive design understreger, at dette er en luksusmaskine til det moderne, kvalitetsbevidste hjem, siger Niels Bille, Country Manager hos Nespresso i Danmark.

Endelig introducerer Nespresso med Lattissima Premium et helt nyt slukkesystem, hvormed du kan programmere maskinen til automatisk at slukke efter en halv eller to timer, så den ikke bruger unødig strøm. Med de nye og bæredygtige funktioner er Lattissima Premium med til at sætte nye standarder for, hvad det vil sige at brygge den perfekte kop kaffe med omtanke for både din tid og klimaet.

Lattissima Premium kommer i et luksuriøst metallisk design i børstet aluminuim med matchende One-touch knapper, der giver maskinen et stilrent udtryk. Med det moderne og eksklusive look bliver Nespressos nye maskine en favorit i feinschmeckerens køkken. Vejledende pris på Nespresso Lattissima Premium er 4.499 kr.

Du kan finde Nespresso Lattissima Premium i Nespresso Boutique Bar, Magasin, Inspiration, Bahne, Johannes Fog og Elgiganten.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar