tirsdag den 28. december 2010

Elever i verdensklasse fra Hotel Fakkelgaarden

Højeste gennemsnit til to Fakkelgaard elever.

Fakkelgaarden i Kollund havde i forrige uge to af deres elever til afsluttende svendeprøve, som henholdsvis tjener og kok. Lad det være fortalt med det samme, de fik begge højeste gennemsnit i årgangen.

Sabrine Dupont Meisner Holdt gik til svendeprøve i tjener faget på HansenBerg i Kolding. Ud over en bronze medalje og det højeste karakter gennemsnit, fik Sabrine legat for bedste kammerat, og en anden plads ved HJ Hansens vinkonkurrence.

Der blev også uddelt legat til den elev, som kan repræsenterer sit fag bedst i udlandet. Legatet skulle finde en aftager iblandt, både de afsluttende kokke, og tjenere. Dette legat løb Sabrine også med.

Højeste karaktergennemsnit, bedste kammerat og bedste repræsentant for sit fag, flottere kan det ikke gøres!

Daniel Guldmann Damgaard gik til svendeprøve i kokkefaget på Dalum i Odense. Ved svendeprøvens afslutning står eleverne tilbage med 3 karakterer. Alt efter præstation kan eleverne opnå bestået, ros, bronzemedalje eller sølvmedalje. Altså findes der ingen guldmedalje.. Men fandtes der en, havde Daniel løbet af med en sådan. Hans gennemsnit endte på 12! Altså tre tolvtaller ud af tre mulige.

Dette udløste naturligvis et legat for højeste karaktergennemsnit 2008. En check på 5000,– kr til et besøg på den verdensberømte restaurant "The Fat Duck" i England.
 

Læs mere her

tags: England, restaurant, 2008, bronze, Odense, Kolding, udland, sølvmedalje, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar