fredag den 17. december 2010

Sund fast food på Københavns Hovedbanegård

Lørdag den 6. december slog SSP dørene op til en ny forretning med sunde alternativer til fast food på Københavns Hovedbanegård. YamYamToGo er et asiatisk koncept, det tilbyder hurtig mad til pendlere og øvrige på farten.

YamYamToGo giver et helt nyt billede af asiatisk mad. Her laves friske retter fra østen hurtigere end normal take–away. Konceptet kombinerer på denne måde den gode smag med hurtighed. Til forskel fra den lokale asiatiske take–away restaurant, bruger YamYamToGo ikke friturestegning, hvilket betyder, at maden ikke bare smager bedre, men også er sundere.

"Det er en stor fornøjelse for os at åbne et nyt, spændende koncept på Københavns Hovedbanegård, der adskiller sig væsentligt fra det eksisterende udvalg. YamYamToGo henvender sig hovedsagelig til de pendlere, der har travlt men sætter pris på et varmt måltid, folk der søger et sundere alternativ til almindelig fast food eller folk, der kender asiatisk mad og derfor sætter pris på madens autencitet," siger Michael Grann, administrerende direktør, SSP Danmark.

Bred vifte af asiatiske hovedretter
Hos YamYamToGo kan gæsterne vælger fra en bred vifte af asiatiske hovedretter som ledsages af enten ris eller nudler. Man kan så vælge, om man ønsker maden varmet med det samme eller have det med ’to go’. Som gæst har man både mulighed for at forsøge sig med spisepinde eller, hvis man foretrækker en mere traditionel spiseform, kan man også få udleveret en gaffel.

Hygiejnen er absolut i højsædet. Hos YamYamToGo er der altså ingen mad, der står lunken i flere timer før salg. Maden bliver leveret på køl til forretningen og varmes først op, når gæsten har valgt sin kombination af ris, nudler og sauce.

Mange års erfaring inden for asiatisk mad
Menuens klassiske retter stammer fra det kinesiske, indonesiske og det thailandske køkken og spænder fra kylling chow mein, stegte ris, thaikarry kylling, oksekød rendang til pad thai. I den lettere ’fingerfood’ afdeling findes kylling satay, malaysiske kødboller og naturligvis rejechips. Desuden er det også muligt at købe sushi hos YamYamToGo.

Grundlæggeren af YamYamToGo, Mr. Cheung, har en lang familiebaggrund indenfor asiatisk mad. I 1928 åbnede hans bedstefar den første kinesiske restaurant i Rotterdam.
Da den første YamYamToGo åbnede i 2003 på Haag Centralstation, blev den med det samme en succes og snart åbnede flere restauranter. I dag åbner mere end 1 ny YamYamToGo forretning om måneden.
Udover YamYamToGo består den nye forretning på Københavns Hovedbanegård også af Upper Crust, et engelsk sandwich brand, og Pølseboden, som sælger klassiske danske pølser m.m.

Ikke kun togrejsende får fornøjelsen af YamYamToGo – i starten af 2009 åbner samme koncept i Københavns Lufthavn.

Om SSP
SSP, the Food Travel Experts, er den førende operatør af Food og Beverage brands i rejseknudepunkter over hele verden. Vi har en primær baggrund i mad og rejser med over 60 års erfaring i branchen. SSP er repræsenteret i mere end 30 lande og har mere end 26.000 medarbejdere og betjener millioner af gæster hver dag. I Danmark driver vi hovedsageligt forretninger i Københavns Lufthavn, på Københavns Hovedbanegård, samt langt de danske motorveje, hvor vi driver alle Monarch restauranter.
 

Læs mere her

tags: København, Rotterdam, direktør, 2003, restaurant, Danmark, 2009, december, Københavns Lufthavn, Haag, motorvej,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar