mandag den 24. januar 2011

En kold fad fra køleskabet

Stor nyhed til dig, som drømmer om lidt ekstra luksus i tilværelsen. Nu kan du tappe fadøl direkte fra køleskabsdøren.

Homepub rustfri i side by side løsning med RF2181s rustfri. ASKO Vølund er det første firma i Danmark, som lancerer dette unikke produkt, et kølefryseskab med ægte fadølsanlæg. HomePubTM er allerede en stor succes i flere europæiske lande, og det er kun et spørgsmål om tid, før danskerne falder for ideen en genial anskaffelse til livsnydere med stil. Fadølsanlægget er elegant integreret i køleskabsdøren, så der er stadig god plads til madvarerne. Man anbringer en femliters ølfustage i en holder på bagsiden af døren og tapper den rislende, kolde drik fra en hane på fronten. ASKO Vølunds afbalancerede, smukke design
er bevaret den indbyggede niche med tappehane harmonerer fuldt ud med det klassiske snit.

Overrask gæsterne
HomePubTM er skabt til den perfekte vært. Sommerens grillfester får et ekstra løft, hvis man serverer et glas nytappet øl fra eget anlæg. Og vennerne bliver uden tvivl imponerede, når der pludselig skænkes kolde fadøl til fodboldkampen i tv. Du kan tilslutte anlægget, når den festlige anledning opstår, og afmontere det igen bagefter. Men der er også mulighed for at diske op med kolde øl i længere perioder, fustagen kan holde sig i 28 dage.

Skandinavisk kvalitet
Dette produkt er dog mere end et fadølsanlæg, det er samtidig et topmoderne køle– & fryseskab med alle de designmæssige finesser og tekniske fordele, som ASKO Vølund er kendt for i hele Skandinavien. Køle– & fryseskabet hører til den bedste energiklasse, A+, det bruger så lidt energi som overhovedet muligt. Samtidig er modellen udstyret med et antibakterie–system, som holder råvarerne friske og rene. Med andre ord: en pakkeløsning til hverdag og fest.

I snart 100 år har ASKO Vølund leveret hårde hvidevarer til danske familier. Den skandinaviske tradition for smukt design og innovative løsninger går som en rød tråd gennem alle firmaets produkter. Det er blevet til adskillige hædersbevisninger fra forbrugerorganisationer, og virksomheden har flere internationale miljøcertifikater.

Billedetekst:
HomePub rustfri i side by side løsning med RF2181s rustfri
 

Læs mere her

tags: Danmark, euro, fodbold, råvarer, virksomhed, bakterie, energi, skandinavisk, Skandinavien, miljø, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar