torsdag den 5. juni 2014

Her er danskernes favorit-restauranter i maj

Danmarks største bookingsite, Dinnerbooking, har fundet de restauranter i Danmark, der har fået bedste gæsteanmeldelser i maj måned. Hvorfor lytte til én enkelt mad-anmelder, når man kan vælge restaurant ud fra gæsternes samlede vurderinger DinnerBooking, der registrerer bookinger for over 400 danske restauranter, finder hver måned de fem restauranter, der har scoret de allerbedste bedømmelser fra gæsterne selv.

I Vestdanmark har den nyåbnede restaurant Palæet i Odense for første gang indtaget 1. pladsen, mens Restaurant Krebsegaarden i København sidder på 1. pladsen for 6. måned i træk i Østdanmark.

ØST – Sjælland
1. Restaurant Krebsegaarden, København K
2. Kong Hans Kælder, København K
3. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
4. Geranium, København Ø
5. 56°, København K

VEST – Fyn og Jylland
1. Palæet, Odense C
2. Mest, Aalborg
3. Lieffroy, Nyborg
4. Madhimlens Madhus, Odder
5. Mortens Kro, Aalborg

Hver gang en gæst booker bord gennem DinnerBooking.com, får de efter restaurantbesøget tilbuddet om at give den pågældende restaurant feedback. Gennemsnitligt benytter én ud af tre gæster sig af muligheden. Vurderingen gives ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned hædrer vi de 5 restauranter, der har fået de bedste anmeldelser.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite.

Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Sjælland, Odense, Frederiksberg, Nyborg, Jylland, Aalborg, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar