fredag den 4. februar 2011

Fastfood bestilling fra degulesider.dk

Nu kan danskerne bestille mad direkte fra degulesider.dk. De Gule Sider har indgået et partnerskab med Just–Eat, som betyder, at degulesider.dk linker direkte til ens lokale pizzeria på justeat.dk og deres online bestilling af mad.

Tid er blevet danskernes mangelvare. Selvom vi alle har lige meget af den! Men hvem har ikke prøvet at hænge i en klokkestreng mellem job, fritidsinteresser, børnenes institutioner og netværksmøder. Just–Eats vision er, at alle skal kunne bestille mad direkte på nettet hurtigt og sikkert.

900 restauranter serverer over 450.000 måltider om måneden
I februar måned 2007 serverede Just–Eat i alt 450.000 måltider. Løftet til kunderne er, at maden bliver leveret inden for en time. Man kan frit vælge mellem at få maden leveret eller hente den selv feks. bestiller mange, inden de kører fra arbejde, og henter maden på vej hjem. 900 restauranter i mere end 191 byområder i Danmark er med i ordningen, og udvalget af restauranter dækker lige fra a´ la´ carte til pizzeriaer og grillbarer. "450.000 måltider hver måned er mange, så for os betyder partnerskabet en ekstra service over for mange annoncører og brugere, fordi vi gør det nemmere for dem at komme i kontakt med hinanden" forklarer marketingdirektør Dorthe Rømer fra De Gule sider.

Service til både annoncørerne og brugerne
Det koster ikke ekstra for annoncørerne at være med i ordningen. Alle restauranter, der er medlem af Just–Eat, får automatisk et "Just–Eat–Logo" på deres annonce på degulesider.dk. Logoet linker direkte til annoncørens menukort, åbningstider og bestilling. "At De Gule Sider vælger at lancere denne take–away–service for danskerne er en naturlig del af strategien om øget tilgængelighed både generelt og specifikt i forhold til vores produkter" understreger marketingdirektør Dorthe Rømer.

For yderligere information kontakt venligst:
Marketingdirektør Dorthe Rømer, Telefon: 36 36 10 50
Adm. Direktør Morten Larsen, Telefon: 28 87 85 00

###

Fakta om De Gule Sider
De Gule Sider A/S er en international virksomhed. Den 1. december 2005 købte European Directories S.A. Forlaget af TDC, og den 1. april 2006 skiftede TDC Forlag officielt navn til De Gule Sider A/S.

European Directories S.A. er en af Europas største forlagsvirksomheder med aktiviteter i blandt andet Østrig, Holland, Tjekkiet, Slovakiet, Finland, Polen og nu også i Danmark og Sverige. De Gule Sider A/S har stor fokus på at styrke sin konkurrencemæssige position via diverse nationale og internationale samarbejder.

Med 66 millioner årlige søgninger er degulesider.dk et af de absolut mest populære oplysningssites i Danmark. Målt alene på specifikke leverandørsøgninger er degulesider.dk det suverænt mest benyttede oplysningssite i Danmark.

Der har det seneste år været en stigning i brugen af kort på degulesider.dk på 43 % bl.a. fordi kortene vurderes til i dag at være blandt de bedste også set med internationale øjne. Dertil kommer, at degulesider.dk er kendt for en meget høj datakvalitet.

Fakta om Just–Eat.dk ApS

Just–Eat.dk er Danmarks ubetinget største portal for Online bestilling af mad. Portalen samarbejder med 900 individuelle restauranter landet over og formidler omkring 450.000 måltider og bordreservationer om måneden.

Just–Eat er også aktiv på Island, Grønland og i England.
 

Læs mere her

tags: England, Europa, Holland, direktør, restaurant, Danmark, Sverige, Polen, portal, TDC, december, Island, Grønland, virksomhed, 2007, 2006, Finland, Østrig, marketingdirektør, De Gule Sider, European Directories, konkurrence, Tjekkiet, Slovakiet, Europe, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar