torsdag den 28. juli 2011

Den Økologiske Madkaravane besøger Sagnlandet Lejre

Den Økologiske Madkaravane kommer og laver mad sammen med publikum i Sagnlandet Lejre 2. - 4. august.

Den Økologiske Madkaravane slår lejr i Sagnlandet i Lejre 2. - 4. august og tilbyder Sagnlandets gæster en økologisk madoplevelse ud over det sædvanlige. En madoplevelse, som gæsterne selv tilbereder sammen med Madkaravanens kok.

I Madkaravanen får man nemlig selv fingrene i råvarerne. Man er med til at snitte og smage på grøntsager, kød, brød og saft på nye måder, og man tilbereder råvarerne så enkelt som muligt.
Man kan også få sig en snak med den økologiske landmand og Madkaravanens kok.

I Sagnlandet Lejre er Den Økologiske Madkaravane del af årets tema om mad, der sætter fokus på fortidens nordiske gastronomi fra en tid, hvor økologi var for alle.

- I oldtiden var økologi hverdag for alle og tilsætningsstoffer begrænsede sig til lidt salt. Dengang var nordiske råvarer og urter ikke højeste gastronomi, men almindelig hverdagskost, og derfor er vi glade for sammen med Madkaravanen at formidle økologiske råvarer med nordisk baggrund, siger formidlingsansvarlig i Sagnlandet Lejre, Ane Jepsen.

Madkaravanen laver mad kl. 11, 13 og 15 og for at være med, skal man tilmelde sig et af holdene på www.madkaravanen.dk. Så er man sikker på at få plads.

Sagnlandet Lejre giver 33 procents rabat på sæsonpas til de 150 første deltagere, der melder sig til via Den Økologiske Madkaravans hjemmeside.

Billedtekst: Alle er velkomne, og der er altid plads til en til. Madkaravanen serverer maden direkte fra bålgryden og folk spiser ved langborde uden dug. Enkelt og rustikt.

Tid og Sted: Sagnlandet Lejre 2.-4. august kl. 11, 13 og 15.

Tilmelding: www.madkaravanen.dk

For yderligere oplysninger kontakt:
Ane Jepsen, formidlingsansvarlig i Sagnlandet Lejre: 46 42 49 46/51 34 69 21
Henrik Schilling, kommunikationsansvarlig i Sagnlandet Lejre: Tlf. 46 42 49 41 / 21 24 04 87

Fakta om Den Økologiske Madkaravane
Bag Madkaravanen står seks økologiske gårde, der har sat sig for at slå et gevaldigt slag for økologien. Fra maj og frem til september tager Den Økologiske Madkaravane ud på gader og stræder i det danske land for at give danskerne en oplevelse med økologi. De rejser teltet på madfestivaler, til byfester og på torvedage. Madkaravanen vil aktivt inddrage og vise de besøgende de mange fordele ved økologi og give oplevelser, der inddrager sanserne. Her kan alle se, mærke og især smage økologiske kvalitetsråvarer.

Læs mere her

tags: råvarer, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar