torsdag den 7. juli 2016

Fødevarestyrelsen lukker ulovlig slagter ved Snedsted


Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har købt blandt andet svin, lam og kalv fra den ulovlige slagter til at kassere varerne.Fødevarestyrelsens Rejsehold lukkede fredag en ulovlig slagtervirksomhed på adressen Tøttrupvej 7 og 9, 7752 Snedsted i Thy.

Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har købt kød fra svin, får, lam, geder, hest og kreaturer fra adressen til at kassere varerne eller levere dem tilbage, da de er produceret under stærkt uhygiejniske forhold. Dyrene har heller ikke været dyrlægekontrolleret hverken før eller efter slagtning. Det kan derfor ikke udelukkes, at de kan have været syge på slagtetidspunktet.

På adressen er slagtning og opskæring sket i stalden, blandt levende dyr og uden den lovpligtige skadedyrssikring. På stedet fandt Fødevarestyrelsen flere færdigpakkede og nedfrosne fødevarer, der indeholdt både fluer, halm og gødningsrester. I forbindelse med kontrollen blev omkring 300 kilo kød overhældt med grøn destruktionsvæske.

Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, som har købt kød og kødprodukter fra den ulovlige slagter til at kassere produkterne, da de kan være sundhedsskadelige.

Læs mere her

tags: ulovlige, virksomhed, Fødevarestyrelsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar