onsdag den 9. februar 2011

Grydeklare saucer for kræsne ganer

Gourmet Saucer fra OSCAR tilberedt af de rigtige råvarer: Kraftfulde ben, friske grønsager, smør, fløde og udvalgte krydderurter.

En gourmet sauce tager lang tid at lave, og det er mere end de fleste familier har tilovers hjemme i køkkenet. Firmaet OSCAR som de fleste allerede kender for de velsmagende bouilloner, er gået "back to basis".

Uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler
Kræsne kokke har her fået frie hænder til at tilberede saucerne med autentiske smagsoplevelser. Og typisk for OSCAR har man heller ikke her søgt den nemme løsning men har lavet saucer helt uden smagsforstærkere, konserveringsmidler og farvestoffer. Man har valgt kraftfulde ben, friske grøntsager og krydderier til de vigtige fonder. Fonderne koges i op til 30 timer for at frembringe den rigdom af smag, der er en af grundstenene i de forskellige saucer–varianter. Saucerne tilberedes med nøje udvalgte råvarer af den højeste kvalitet som friske grønsager, fløde, smør, æggeblomme og ægte fransk Roquefort ost.

OSCAR Gourmet Saucer er en nyhed, der ikke er til at komme uden om. I hvert fald ikke hvis man sætter pris på at servere et lækkert måltid for familien og vennerne, og gerne uden at give sig hen i mange timers fondkogning og alt for komplicerede opskrifter. Men det behøver man da heller ikke længere, for nu står der fem nye, færdige saucer klar til brug på hylden i supermarkedet.

5 varianter:
De fem nye Gourmet Saucer er Bearnaise, Blue Cheese, Creamy Steak, Hollandaise og Creamy Pepper. Fælles for dem er at de klar til brug og giver de bedste madoplevelser. Mad skal være en oplevelse, der både overrasker og huskes i lang, lang tid. OSCAR Gourmet Saucer fås i Føtex, Kvickly, SuperBrugsen, Super Best og Gourmet klubben. Se også www.oscar.dk.

Billedetekster:

Gourmet Blue Cheese Sauce tilfører den stegte laks en ny og lækker smagsoplevelse.

Gourmet Hollandaise Sauce fremhæver den fine smag i de friske asparges og nye danske kartofler.
 

Læs mere her

tags: Holland, Føtex, råvarer, SuperBrugsen, supermarked, krydderi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar