tirsdag den 8. februar 2011

Vinsmagning ? Vine fra Brauneberger Juffer og Juffer-Sonnenuhr, Mosel

Den årlige smagning af vine fra Weingut Schiffmann-Conrad, Brauneberg, Mosel, finder sted den 12. marts 2011 kl. 13,30-17,30 i Ishøj Bycenter, Centersalens foyer.

Weingut Schiffmann-Conrad, der har været i samme families eje i generationer, ejes og drives i dag af Winzermeister Udo Schiffmann, der i løbet af den seneste snes år har drevet sin vingård frem til en af de betydeligste i Mittelmosel. I normale år fremstilles der omkring 90.000 flasker på ca. 10 ha. Weinberge, men i de seneste par år har høstudbyttet i kvantum ligget en del under. Dette har dog ikke påvirket kvaliteten, der er helt i top, og vinene kan måle sig med de bedste og kendteste - vine fra Mosel. Udo Schiffmann vil være til stede under hele arrangementet.

Vinsmagningen vil omfatte et bredt udsnit af vingårdens hvide vine fra de tørre, over de let sødlige til de søde og likøragtige vine i kvalitetskategorierne Kabinett, Spätlese og Auslese. Enkelte af smagsmulighederne vil være fra den seneste årgang (2010). Desuden vil der være enkelte røde vine på bordet og - ikke mindst - hans Sekt. Prisen for deltagelse er kr. 50,00, der betales ved indgangen.

Vinene fra Weingut Schiffmann-Conrad kan ikke købes i supermarkederne, og kun få vinhandler i Tyskland fører vinene, der i stor udstrækning sælges til private og restauranter/caféer. I Danmark importeres og forhandles vinene af Mosel-Rejser, Krogager 55, 2670 Greve, til. 4369 5949, der desuden arrangerer vinrejser til Mosel og Ahr.

www.mosel-rejser.dk er der beskrivelse af vinsmagningen og en beskrivelse af, hvorledes man finder frem til Centersalen i Ishøj Bycenter. På hjemmesiden er der desuden udførlig beskrivelse af Mosel-Rejser's rejseaktiviteter.

Læs mere her

tags: restaurant, Danmark, 2010, 2011, Tyskland, supermarked, Greve, vingår,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar