mandag den 9. maj 2011

Foodin.dk ? en ny fødevareportal!

Her åbner www.booman.dk (400)Der har gennem årene været en lang række tiltag fra forskellig side til at etablere en fødevareportal. Tiltagene er oftest gjort af det offentlige (Fødevareministeriet) eller af større interesseorganisationer. Fælles for dem har været et meget højt ambitionsniveau, som var ensbetydende med, at en sådan portal med udgangspunkt i enten en jord-til-bord idé eller med henblik på at øge eksporten, stort set skulle rumme hele spektret af fødevareproduktion i Danmark med viden om alt fra bæredygtig svineproduktion til, hvorledes man redder en suppe, som er blevet for salt.

Efterfølgende har der været andre mere regionale tiltag til at ville gøre noget , og der har været nedsat arbejdsgrupper, som skulle komme med forslag til indsatsområder. En af disse havde bl.a. et forslag til etablering af en fødevareportal til formidling af specialiteter, dialog med forbrugerne m.v. idet man samtidig bemærkede: Gode, regionale produkter er ofte hemmeligheder ; der er brug for kvalitet og professionalisme i markedsføringen .

Sidenhen er temaet Det Ny Nordiske Køkken dukket op, og ildsjæle som Claus Meyer m.fl. har været med til at skærpe forbrugernes interesse for de mange spændende lokale produkter, som Norden er så herlig rig på.

Bag alle disse spændende råvarer gemmer sig et bredt spekter af små producenter og importører, som ganske rigtigt er ret så hemmelige . Hvis man til disse tilføjer de mange andre virksomheder, som importerer spændende produkter ofte ligeledes fra små producenter og slutteligt supplerer med de større af begge slags, så får man et bredt spekter af virksomheder indenfor produktion og salg af fødevarer i Danmark.

Nogle af dem er qva deres størrelse knapt så hemmelige , medens de mange små har svært ved at gøre sig synlige.

Det er hele deres spændende sortiment, som foodin.dk nu vil samle og udstille for såvel private husholdninger, som professionelle indkøbere.
Foodin.dk er tænkt som en helt igennem kommerciel webportal med det helt tilsigtede formål, at fremme kendskabet til og dermed salget for alle disse producenter og fødevareimportører i hvis sortiment, du finder helt almindelige produkter, men så sandelig også de rigtigt mange spændende og ofte nicheprægede af slagsen.

Foodin.dk vil være samlingspunktet, - men ikke midtpunktet. De som benytter portalen skal hurtigt kunne opnå et tilfredsstillende overblik, trickes af gode profil- og produktannoncer og dermed guides videre til virksomhedernes egne websites, som jo fortæller meget mere om firmaet og dens produkter. Foodin.dk er kort og godt en leverandørdatabase, suppleret med nyheder og kalenderbegivenheder fra såvel leverandørerne som fra fødevarebranchens aktører generelt.

Foodin.dk er en realitet fra den 27. april og når du logger dig ind, så er portalen - siger og skriver - fuldstændig tom. Man finder ikke en eneste leverandør derpå af den simple årsag, at ingen kender til portalens eksistens før denne pressemeddelelse er sendt ud.

Du vil naturligvis spørge om, hvordan man overfor brugerne kan finde på at gå i luften med en tom portal, og vi kan til vores undskyldning kun sige, at leverandørerne, som jo samtidig skal være annoncørerne, forinden kunne have spurgt: Hvor mange brugere er der på portalen Og vi har måttet svare: Ingen absolut ingen!

Så det er som med hønen og ægget! Hvem kom først

Det har vi på foodin.dk tænkt os at gøre lidt sjov ud af! Så opret dig som modtager af vores nyhedsbrev. Vær med til at sætte fut i portalen, ud fra devisen - hellere halvgjort end ugjort - og se hvad der sker!
Vi kan røbe, at vi har en del konkurrencer og lodtrækninger i støbeskeen indenfor de næste par måneder!

Velkommen på www.foodin.dk Din direkte vej til danske fødevareproducenter - og importører.

Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, portal, råvarer, lodtrækning, virksomhed, database, konkurrence, organisation, pressemeddelelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar