onsdag den 2. februar 2011

La Glace vælger MaxJenny til sæsonens modemakron

For 6 Fashion Week i træk præsenterer La Glace en særligt designet Fransk Makron i samarbejde med en udvalgt designer. Denne sæson er modemakronen skabt med inspiration fra den dansk/svenske bæredygtige designer MaxJenny.

MaxJenny s Makron består af en sprød pistachemarengs og en syrlig citronmarengs lagt sammen om en dyb mørk og fløjlsblød chokolade trøffel.

Det er især MaxJennys farverige og kunstneriske poncho-designs, der inspirerede chefkonditor Lars Juul til at samle en tofarvet makron. Men kagerne inspirerer også den anden vej.

Om samarbejdet med La Glace siger MaxJenny Jeg synes faktisk, man kan tale om kage couture ligesom haute couture. Det handler om kunst, kreativitet, fest og farver. Mine frakker går rigtig godt i spænd med den livsglæde og det gode håndværk, La Glace står for.

Traditionen tro er La Glace vinduerne pyntet i samarbejde med designeren og i denne omgang kommer vi til at se farverige kageskulpturer og Franske Makroner side om side med MaxJennys spraglede og voluminøse Pantone, Kaleidoscop og Pixel ponchodesigns. Flammende orange vinkler, kølige blå tern og fantasifulde ansigter pryder de søde sager hos La Glace denne måned.

MaxJenny Makronerne kan købes hos La Glace i Skoubogade fra 2. til 21. februar. Prisen bliver 15. kr. stk. Eller en æske med 6 MaxJenny Makroner for 78 kr.
Under modeugen i august 2010 skabte La Glace makroner i sarte pasteller med designer Ole Yde. Om projektet udtalte Ole Yde til Fashionforum.dk
Jeg har bestemt fået noget ud af det samarbejde. Det var sjovt, og en anderledes måde at designe på. Men frem for alt var det dejligt, fordi La Glace altid har været et sted, jeg har holdt af at komme .
Under modeugen leverer La Glace iøvrigt Franske Makroner til modeugens åbningsshow på Rådhuset og til MaxJenny standen.

Den første version af de søde Franske Makroner så dagens lys i det 17. århundredes Frankrig. Det var først i 1930ernes Paris, at det nu berømte LaDurée bageri begyndte at lægge lækker creme mellem to franske makroner. For mere information kontakt Marianne Stagetorn Kolos og La Glace på 33 14 46 46

Læs mere her

tags: 2010, Frankrig, kunst, chokolade, kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar