fredag den 27. maj 2011

McDonald?s M bliver til W

Hidtil har den store variation i fastfood mest været for beboerne i landets største byer, men nu kan danskere i hele landet gå på McDonald s og få maden på en ny måde. McDonald s har nemlig lanceret Large Wraps, så danskerne får lidt mere fastfood at vælge imellem. Der er tre forskellige wraps at vælge imellem: Crispy Chicken & Bacon Wrap, Shrimp Wrap og Grilled Chicken Wrap. Derfor vender McDonald s i de kommende uger det velkendte M på hovedet, så det bliver til et W.

McDonald s har siden 1981 serveret millioner af måltider for danskerne. De originale burgere som Big Mac, Cheeseburger og Hamburger er stadig blandt danskernes favoritter, men der er også efterspørgsel på fornyelse i udbuddet af fast food.

Således viser en undersøgelse som analysebureaet YouGov har lavet for McDonald s, at mere end syv ud af ti danskere synes, at det er vigtigt med variation på menukortet, der hvor de køber fast food. Det tyder med andre ord på, at rigtig mange danskere gerne vil have valgmuligheden for eksempelvis wraps.

Flere og flere danskere efterspørger variation på menukortet. For mange vil gerne prøve noget nyt og få nye smagsoplevelser. Også når det gælder fast food. Hidtil har variationen især været begrænset til de store byer, men nu får alle danskere mulighed for at få større variation i udbuddet af fast food. Så vi glæder os meget til at kunne inkludere wraps i vores faste menu, fortæller marketingdirektør Joachim Knudsen.

Undersøgelsen viser dog også, at på trods af vigtigheden med variation, så køber næsten hver anden dansker oftest det samme fast food hver gang. Hvis det er fordi danskerne savner variation, så får de altså en ny mulighed fra i dag.

Danskerne får dermed mulighed for et nyt alternativ, hvor formen er ny, men smagen alligevel genkendelig i stil med den smag, som danskerne forbinder med McDonald s.

For at markere, at danskerne fra i dag får endnu en valgmulighed så vender McDonald s det velkendte M til et W på en lang række materialer og reklamer i den kommende tid. Så der er nyheder i både mad og design. McDonald s W bliver selvfølgelig til et M igen, men Large Wraps bliver på menuen selvom W et vender sig om til det kendte M igen.

Large Wraps vil være at finde på McDonald s restauranter landet over fra i dag og bliver en fast del af menuen hos McDonald s fremover.

Om McDonald s i Danmark

Den første McDonald s restaurant i Danmark åbnede i 1981. Der er 83 McDonald s restauranter i Danmark, hvoraf de 74 ejes af selvstændige franchisetagere, mens resten ejes af McDonald s Danmark ApS. McDonald s beskæftiger mere end 4.000 medarbejdere og har omkring 160.000 gæster om dagen.

Følg McDonald s på facebook.com/mcdonaldsdanmark og find flere fakta om McDonald s på www.mcdonalds.dk.

Læs mere her

tags: direktør, restaurant, Danmark, Hamburg, selvstændig, 1981, marketingdirektør, franchisetager,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar