onsdag den 3. august 2011

August information fra den Den Gyldne Hane

Vi lægger ud med de populære Fiske- og Skaldyrsarrangementer, som fortsætter den 26.08. (udsolgt), men ledige pladser 16.09., 23.09., 07.10. (udsolgt), 21.10, 11.11 og 25.11. Der er mange reservationer allerede nu, så vi anbefaler at bestille bord.

Vi har et stort og spændende udvalg af dejlige vine fra Løgismose, som matcher fiske og skaldyrsbuffeten. Fiske- og Skaldyrsarrangementet
består af en stor rigt varieret fiske- og skaldyrsbuffet
med et væld af smagsoplevelser. Vi slutter med en stor lækker og spændende dessertbuffet. Kr. 490,- pr. couvert.

August måned fortsætter med store og dejlige rødspætter, som vi serverer med sæsonens tilbehør. Vi serverer dagligt vores populære specialitet ?Fyldt rødspætte à la Odden? til kr. 215,00. (se fotos). Det er en klassiker på Den Gyldne Hane.

Vi har i øjeblikket de flotteste Vesterhavs pigvar på menukortet.
Vi kan også anbefale ristet havkat med dildsauce og nye Odden kartofler.

August måned byder også på flotte danske jomfruhummere og danske hummere af høj kvalitet, som serveres friskkogte naturel med tre forskellige hjemmelavede dressinger. Hummerprisen er kr. 50,- pr. 100 gr. Vi har mange dejlige Løgismose vine, som vi glæder os til at fortælle mere om.
På kødområdet anbefaler vi dansk velhængt ?Kalvefilet à la Oscar? med porcheret æg og krebsehaler. Kvalitetskødet er fra Himmerlandskød, hvor alle kødkvæg er under 24 måneder og har en formklasse der sikrer en høj kødprocent og kødfylde.

Hertil anbefaler vi en dejlig rødvin fra Languedoc ?Château de la Negly? til kr. 225,00. En skøn vinoplevelse til prisen.

Er der en forestående begivenhed, som skal fejres hjemme, så er vi klar med et stort udvalg af spændende retter ud af huset - koldt og/eller varmt.
Er der specielle ønsker - så ring eller send en mail.
Se nærmere på www.dengyldnehane.dk

Læs mere her

tags: Oscar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar