torsdag den 22. september 2011

Anmeld ugens formiddagsbrøler

Mange danskere springer morgenmaden over, men det vil OTA Solgryn lave om på med lanceringen af Solgryns nye lillebror Grød2Go, der på blot 2 minutter sørger for havregrød on the go. Som et led i lanceringen af Grød2Go sætter Solgryn, i deres nye kampagne ?Formiddagsbrøler?, fokus på de fejl og dumheder, der opstår på tom mave.

OTA Solgryn giver dig nu muligheden for at anmelde den værste formiddagsbrøler, men spørgsmålet er, hvad der er den ultimative brøler. Er det naboen, der har sat hoveddøren forkert i, så den åbner ud af? Hullet i røret, så danskerne fik E.Coli i drikkevandet? Eller måske regionerne, der blev oprettet, for så igen at blive nedlagt? Du bestemmer hvem og hvad, der fortjener titlen som ugens formiddagsbrøler, og det er en oplagt mulighed for at anmelde en formiddagsbrøler, fra den igangværende valgkamp, sidste weekends bryllup eller køkkenprojektet derhjemme.

Det er nemt at anmelde en formiddagsbrøler. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på facebook.com/solgryn, og uploade et billed eller video af eller en historie om den, du synes fortjener titlen som ugens formiddagsbrøler. OTA Solgryn sender selvfølgelig Grød2Go til ugens formiddagsbrøler, så de får noget råstof til hjernen, og ikke laver flere formiddagsbrølere.

Kampagnen starter mandag den 19.september 2011, og løber resten af året. Gå ind på Solgryns Facebookside (www.facebook.com/solgryn), og få et godt grin eller upload din formiddagsbrøler. For spørgsmål kontakt: solgryn@patchworknewmedia.com


Læs mere her

tags: 2011, Facebook, bryllup, drikkevandet, stemmer, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar