Odense Marcipan lancerer en helt ny færdigblandet marcipan med skovbær.
Den nye marcipan er baseret på den velkendte originale marcipan fra Odense,
der er tilsat en frisk og sødmefyldt smag af rigtige skovbær.
Skovbærmarcipanen er nem at arbejde med og klar til brug i konfekt, kager og desserter. Den kan f.eks. hurtigt trilles til kugler og overtrækkes med chokolade. Så har man straks en omgang indbydende skovbærkonfekt. Marcipanen kan også røres i blød is og serveres som en smagfuld isdessert.
Skovbærmarcipanen kan naturligvis også indgå i kager og muffins, hvor hele smagsoplevelsen løftes med et strejf af mandler og skovbær.
Odense Ren Rå Marcipan med Skovbær lanceres i en brugervenlig emballage, som kan genlukkes og opbevares i køleskabet. En pakke skovbærmarcipan indeholder 400 g og koster omkring 50 kroner i butikkerne.
Fra medio oktober er den nye skovbærmarcipan ude i butikkerne.
Opskrift: chokoladestykker med skovbærmarcipan
100 g ODENSE Hvid Chokolade
100 g ODENSE Ren Rå Marcipan med Skovbær
50 g mandler
Marcipanen skæres i tern. Chokoladen smeltes over vandbad. Mandlerne ristes i ovnen i 15 min. ved 180° C. Det hele røres sammen og fordeles i et jævnt lag i en aluform. Sættes på køl i min. 2 timer og udskæres i passende stykker inden servering.
Opskrift: SKOVBÆR muffins (12 muffins)
125 g blødt smør
150 g sukker
75 g ODENSE Ren Rå Marcipan med Skovbær
3 æg str. L
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl mælk
Glasur: Flormelis og vand rørt sammen
Rør smør, sukker og revet marcipan blødt og cremet og pisk herefter æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det sammen med mælk. Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne ved 175° C i 20-25 minutter. Mærk efter med en gaffel om kagerne er bagt. Afkøl kagerne på en bagerist
Dekorér kagerne med hvid glasur og marcipanblomster. Find den enkle vejledning
på www.odense-marcipan.dk under Den Søde Skole.
Læs mere her
tags: Odense, chokolade, muffin, Ford, øl,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar