søndag den 16. oktober 2011

Firmafrokost med 100 % økologisk kød

Virksomheden naturli?vis tilbyder nu firmafrokost med 100 % økologisk kød på menuen. Det sker som følge af virksomhedens fokus på bæredygtighed samt en øget efterspørgsel blandt kunderne i København.

Naturli?vis har eksisteret siden 2006 og leverer dagligt firmafrokost til virksomheder i København, Valby og på Frederiksberg. Lige fra starten har firmaet haft fokus på miljøet og indkøb af gode, årstidsbestemte råvarer. Men først nu tilbyder naturli?vis frokostordningen med 100 % økologisk kød.

?Vi har længe leget med tanken om, at tilbyde en frokostordning med 100 % økologisk kød?, fortæller indehaver og chefkok Elisa Fast. ?Nu er tiden endelig kommet, og vi har fundet gode leverandører til opgaven. Prisen på økologisk kød er desværre stadig væsentligt dyrere end konventionelt kød, men det er lykkedes os at holde prisstigningen på 11 kr. per kuvert, hvilket ikke vil holde veldrevne, miljøbevidste virksomheder tilbage?, vurderer Elisa Fast.

I takt med ?ny nordisk mad?-trenden bruger naturli?vis også masser af lokalt dyrkede og årstidsbestemte frugter og grøntsager. Det mindsker CO2-udslippet, fremmer variationen i maden, og gavner således både miljø og de frokostspisende.

?Vi vælger aktivt årstidens frugt og grønt, hvilket er godt i forhold til både sundhed, smag og variation i maden. Det har altid været en klar mission for os, at tage kundernes sundhed og trivsel seriøst. Nu kan vi med 100 % økologisk kød for alvor endelig også samtidig tage hensyn til miljøet og dyrevelfærd?, udtaler Elisa Fast.

Frokostordningen med 100 % økologisk kød er selvfølgelig valgfri, og virksomheder kan frit vælge mellem øko-ordningen og den på nuværende tidspunkt mest normale ordning med konventionelt kød.

Læs mere her

tags: København, CO2-udslip, Frederiksberg, råvarer, virksomhed, 2006, Valby, miljø, miljøbevidst, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar