lørdag den 15. oktober 2011

Just-Eat slår to rekorder i samme uge

Sidste uge bød på to rekorder på Danmarks største takeaway-portal Just-Eat, der i alt på ugen serverede mere end 200.000 måltider til sultne danskere og lavede den bedste søndag nogensinde.

Sushi, thai, indisk. Udenlandsk mad bliver mere og mere populært i Danmark, og efterhånden er danskerne også begyndt at bestille de eksotiske retter over internettet. I sidste uge kunne Danmarks førende takeaway-portal Just-Eat sætte to nye rekorder i antal bestillinger.

- Det er første gang i vores historie, at vi har leveret mere end 50.000 måltider på en søndag, så søndag den 9. oktober blev den hidtil bedste søndag på Just-Eat, siger adm. direktør Mads Eriksen, der mener, at årsagen ligger i det udvidede sortiment, der tilbydes på Just-Eat.

- Vi har i det seneste år mærket en voldsom stigning i for eksempel indisk mad og sushi, og vores sortiment af takeaway-retter har aldrig været bredere, end det er nu, så der er virkelig noget for enhver smag, siger Mads Eriksen fra Just-Eat.

Fejrer rekord med rabat
For at få endnu flere kunder til at afprøve det brede udvalg af mad, giver Just-Eat 10 procent rabat til alle kunder i de kommende to uger.

- Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at prøve en anden slags mad, end de måske er vant til, og derfor hjælper vi dem lidt på vej ved at give dem ti procent rabat på deres bestilling, siger Mads Eriksen, adm. direktør for Just-Eat.

Udover at Just-Eat forleden kunne fejre den bedste søndag i firmaets historie, så blev uge 40 også årets hidtil bedste uge med i alt 220.000 måltider bestilt gennem Just-Eat.

Just-Eat har leveret takeaway-mad i Danmark i mere end ti år, og i de senere år har den danskstartede virksomhed udvidet med afdelinger i 15 andre lande verden over, så de nu leverer takeaway i lande som England, Brasilien, Spanien og Indien.

Læs mere her

tags: England, direktør, internet, Danmark, Spanien, portal, vold, Indien, Brasilien, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar