fredag den 14. oktober 2011

Nye snacks til børnene

Kød- og Kyllingepølser fra 3-Stjernet med kun 9 % fedt og det grønne Nøglehul

Nu kommer en helt ny børnevenlig snack fra 3-Stjernet, som er perfekt til madpakken og den lille sult. De to varianter Kødpølse og Kyllingepølse begge kun med kun 9% fedt er mærket med det grønne Nøglehul*). Med denne garanti for det sunde valg er madpakken så godt som smurt. Og med god samvittighed.

To millioner madpakker
Hver eneste dag smører de danske familier 2 millioner madpakker hvoraf mere end 600.000 spises af børn. 57 procent mener, at sundheden kommer først i valget af madpakkens indhold. Og 69% mener, at det er vigtigt, at det smager godt.

3-Stjernet har stor andel i danskernes daglige madpakker; med de kendte favoritter til både store og små.

Danskernes foretrukne madpakkefavorit er 3-Stjernet kødpølse. Mere end 160 mio. skiver spiser vi hvert eneste år, og det svarer til hele 23 skiver pr. dansker!

Den daglige udfordring
Madpakken skal være både sund og nærende, men samtidig indeholde lige præcis det børnene kan li? og det kan være lidt af en udfordring! Børnene elsker en ?lille hilsen hjemmefra? i form af en velsmagende snack eller et stykke frugt skåret lidt anderledes ud. I en travl hverdag efterspørger forældrene sunde, velsmagende og nemme snacks, som kan lægges i madpakken med god samvittighed.

For yderligere information: Anders Laursen, salgs- og marketingdirektør, tlf.: 76 28 25 00

Fakta
*) Nøglehullet er det officielle, nordiske ernæringsmærke, der gør det lettere for forbrugeren at vælge de sundeste produkter indenfor en bestemt produktgruppe.

Varer med nøglehulsmærket indeholder mindre fedt, sukker og salt, mættet fedt, samt flere kostfibre end andre varer af samme type.

83% af de forbrugere, der står for familiens indkøb, kender Nøglehulsmærket, og hver fjerde går bevidst efter nøglehulsmærkede varer når de køber ind.

Kilde: Fødevarestyrelsen

Læs mere her

tags: direktør, samvittighed, Fødevarestyrelsen, marketingdirektør, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar