mandag den 14. november 2011

Mette Blomsterberg - Kongerigets Kager

Tag med på en kulinarisk kagerejse kongeriget rundt i en ny opskriftsbog fra den kendte tv-konditor.
Kongerigets kagedronning Mette Blomsterberg inviterer på en sød rejse rundt i Danmark, hvor læserens lækkersult pirres gennem et væld af fantastiske kageopskrifter. Hun har besøgt en række kageentusiastiske danskere, der hver især disker op med en særlig favorit, som de garnerer med anekdoter og hyggelige minder og præsenterer over kaffebordet. Mette Blomsterberg bruger sine konditorkompetencer til at forfine og forædle de traditionelle opskrifter, som hun præsenterer sammen med masser af inspiration og håndgribelige bageråd i Kongerigets Kager.

Kongerigets Kager udgives i forlængelse af en række tv-programmer, der sendes på DR fra august til november 2011. Programmerne følger Mette Blomsterberg på hendes kageturné, og når hun hjemme i det københavnske konditori rører kagecreme og ruller marcipan ud til den store guldmedalje - inspireret af kageelskere over hele landet.

Mette Blomsterberg er uddannet konditor og er blevet folkeeje i forbindelse med den populære programrække Det søde liv, der har kørt på DR siden marts 2010. Hun har udgivet flere søde opskriftsbøger med kunstfærdige kager, blandt andet Forelsket i det søde liv.

For mere information, kontakt presseafdelingen: gerda.boisen@lindhardtogringhof.dk, 36 15 67 40

Fakta om bogen
Titel: Kongerigets kager
Forfatter: Mette Blomsterberg
Omfang: 144 sider
Pris: 249,95 kr./ e-bog 149, 00 kr.

Udkommer fredag den 11. november 2011

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, 2011, kunst, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar