mandag den 21. november 2011

Spis en dejlig middag og støt et godt formål på samme tid!

Nu kan du gå ud og spise med god samvittighed, når Danmarks bedste restaurant-website takemeout.dk i samarbejde med BØRNEfonden og udvalgte restauranter i København markerer FN?s Internationale Børnedag, søndag d. 20 november.

Sammen med udvalgte takemeout-restauranter giver vi dig mulighed for at støtte BØRNEfonden, når du nyder en dejlig middag i byen fra søndag den 20. november til torsdag den 24. november.

I løbet af de fire dage donerer takemeout sammen med restauranterne mellem 40 og 200 kroner til BØRNEfonden, når et par bestiller den særlige ?Støt BØRNEfonden? menu gennem takemeout.dk. Spiser hele familien eller en større vennekreds, giver vi endnu flere penge til BØRNEfonden. Hele det donerede beløb går ubeskåret til BØRNEfonden.

Der er noget for enhver smag - udvalget af menuer er bredt og i forskellige prisklasser. Nyd f.eks.en sublim Michelin-stjernet 6-retters menu, en rustik italiensk 2-retters menu eller en spændende Teppanyaki-menu.

?For at vi kan indsamle penge til BØRNEfonden, kræver det naturligvis at folk er villige til at støtte op om ideen, og bestiller restauranternes udvalgte menuer på takemeout.dk men vi håber, at folk er klar på konceptet, og ser det som en god anledning til en herlig aften ude med venner, kæreste eller familie? udtaler en af partnerne i takemeout.

Restauranterne, som deltager er bl.a.:

? Den Gule Cottage
? Kokkeriet
? Le Pave
? Wining & Dining
? Al Dente
? Sukiyaki
? Dalaman
? VietSense
? Romarin
? Wokbaren

Læs mere om restauranterne og deres appetitvækkende menuer i forbindelse med FN?s Internationale Børnedag - og book dit bord online på takemeout.dk/stotbornefonden


Hvem er takemeout.dk?
takemeout.dk er din indgang til et bredt udvalg af restauranter i København og omegn, hvor du kan lave online bookings, få gode specialtilbud og optjene point ved at anmelde restauranter, som du kan benytte til en gratis middag på udvalgte spisesteder. Læs mere på www.takemeout.dk

Hvem er BØRNEfonden?
BØRNEfondens arbejde tager udgangspunkt i FN?s Børnekonvention, som markeres hvert år den 20. november. Med bidrag fra 60.000 danske sponsorer støtter BØRNEfonden flere end 70.000 børn i mange af verdens fattigste lande. Læs mere på bornefonden.dk

Læs mere her

tags: København, restaurant, Danmark, FN, penge, samvittighed, Rom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar