torsdag den 15. december 2011

Jul i koppen fra Nespresso

Julen er sansernes fest, og med Nespressos tre nye Limited Edition julekaffer, får du en unik kaffeoplevelse der smager af jul.

Variations 2011 er navnet på Nespressos kollektion af julekaffer i kaffekapsler. Alle tre espressokaffer tager udgangspunkt i den milde Livanto Grand Cru kaffe variant kombineret med nogle af julens lækreste aromaer.

Vanilje Blomst giver en blød blanding med lette undertoner af blomster. Vaniljen fremhæver kaffens runde toner og alt efter om du drikker kaffen som espresso eller som en cafe latte eller cappuccino vil du få forskellige noter af vaniljen frem.

Kirsebær er ikke kun til risalamanden. Bærrets søde smag vækker de ristede undertoner af Livanto Grand Cru. Sammen skaber de en fyldig og frugtig smag, der passer godt til julens krydrede og søde kager eller bare helt for sig selv.

Mørk Chokolade hører juletiden til. Med undertoner af mørk og bitter chokolade der møder den karamelliserede ristning af Livanto Grand Cru, skabes der en rig kombination. Lavet som en cafe latte har den undertoner der minder om en kop intens varm chokolade. Lige hvad man trænger til i vinterkulden.

Nespresso Variations fås nu og koster 3.60 kr. pr. kaffekapsel

Forhandlere: Nespresso?s boutique og hjemmeside.


Læs mere her

tags: 2011, chokolade,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar