torsdag den 3. maj 2012

Giv almindelige cocktails sparket!

Molekylær gastronomis videreudvikling er mixologi, som nu endelig er i handlen i Danmark.

Gastrofood er glad for at kunne annoncere lanceringen af Molecule-R Flavors i Danmark.
Cocktail R-EVOLUTION er gør- det-selv sættet, der er udviklet på baggrund af molekylær gastronomi og er med til at åbne op for helt nye muligheder.

Mixologi
Mange professionelle kokke har allerede taget skridtet videre fra molekylærgastronomisk madlavning og har bevæget sig længere ind i den molekylære gastronomiske verden, som internationalt går under betegnelsen Mixology. Mange af teknikkerne inden for mixology udspringer fra molekylær gastronomi, og danner med sine mange muligheder grobund for en totaloplevelse.

De fleste af de teknikker, der udforskes i vores Cuisine R-EVOLUITION sæt, kan også anvendes i verdenen af Mixologi. Amatør mixolog er har nu alt, hvad de har brug for til at skabe atmosfæren fra moderne lounge barer til deres egne fester. , udtaler Jonathan Coutu, adm. dir. for Molecule-R Flavors.

Mojito der eksploderer i munden
Imponér dine gæster ved at tilføje et molekylært twist til dine fortrukne drinks. Server din Mojito i en sfære, der vil eksplodere i munden eller tilføj blå curacao skum til din martini.
Cocktail R-EVOLUTION sættet tilgodeser alle behov for at eksperimentere med molekylær mixologi derhjemme: fem tekturerings- ingredienser, alle nødvendige værktøjer samt en DVD med 30 spændende opskrifter.

Gastrofood er eneleverandør af Molecule-R Flavors til det danske marked og har lavet aftaler med få udvalgte distributører i Danmark. Cuisine R-evolution start-sættet kan erhverves i INCO, København og INCO Cash & Carry, Århus.

Læs mere her

tags: Danmark, København, Århus, OL, atmosfære, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar