lørdag den 12. maj 2012

HungryForLove: Nyt Spis-Sammen og SpeedDating koncept for Singler

Alle singler kender det: At spise alene møder man ikke nogen af, og alle de andre i omgangskredsen har jo deres familier at spise med.

Det skulle et nyt koncept - http://HungryForLove.dk (HFL) gerne gøre en ende på! Og konceptet er enkelt! Sitets ejer, Lars Hendriksen, kontakter nogle gode restauranter, som er egnet til formålet, og får rabat ved at samle mindst 10 singler, som spiser sammen på restauranten.

Restauranterne listes på hjemmesiden, og får på den måde, á la SweetDeal og Downtown, reklame i perioden op til at arrangementet løber af stablen.
Og får altså solgt 10 middage oveni, med rabat til singlerne.

Lars driver i forvejen netværket "NFS - Netværk For Singler" (http://NFS-Online.dk) som tæller over 1.400 singler, som laver en masse arrangementer for og med hinanden.

http://HungryForLove.dk indeholder også et SpeedDating koncept, hvor man på én aften bliver præsenteret for 12 andre singler af det modsatte køn, og får et indblik i deres liv, og måske på den måde møder den eneste ene.
Resultatet af en "HFL - SpeedDating" aften er en automatisk tilsendt sms, med data om dem som var et match den aften - mobilen har man jo altid ved hånden!

"Det kræver en indsats at finde den eneste ene, og hvorfor ikke kombinere det med god mad og drikke " er Lars' motto, som selv fandt sin udkårne ved én af NFS' hyggelige fredagsbarer på Café Guldhornene, og derfor ved at netværket virker!

Læs mere her

tags: restaurant, bilen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar