onsdag den 29. august 2012

Coop ændrer organisationen på hovedkontoret

Coop gennemfører i morgen en større organisationsændring på virksomhedens hovedkontor i Albertslund. Ændringerne sker som et led i implementeringen af Coops strategi for perioden 2012-2015. Som konsekvens af ændringerne opsiges 173 medarbejdere.

I dag har samtlige medarbejdere på hovedkontoret i Albertslund fået en indledende orientering om de planlagte organisationsændringer. I morgen onsdag bliver alle medarbejdere personligt orienteret om deres fremtidige jobsituation.
Formålet med organisationsændringen er at skabe en enklere og mere effektiv organisation samt at tilpasse omkostningerne. Der nedlægges 200 stillinger, og der opsiges 173 medarbejdere på hovedkontoret. Ændringerne sker ved at omprioritere og sammenlægge en række opgaver og ansvarsområder, så funktionerne på hovedkontoret i endnu højere grad bliver fokuseret på at servicere kunder og butikker.

Vi er i starten af en ny strategiperiode, og nu ændrer vi organisationen på Coops hovedkontor, så den bedst muligt understøtter implementeringen af vores strategi, hvor hovedtemaerne er vækst, øget konkurrencekraft og forbedring af omkostningseffektiviteten , siger Coops adm. direktør Jesper Lien.

Farvel til dygtige medarbejdere

Coop tilbyder hjælp og støtte til alle opsagte medarbejdere, og alle får tilbudt personlig støtte, praktisk hjælp, jobsøgning og karrierevejledning.

At skulle sige farvel til medarbejdere, som har bidraget til at gøre Coop til den succesfulde virksomhed, som vi er i dag, er ikke nemt , siger Coops adm. direktør Jesper Lien.

De enkelte afdelinger og medarbejdere bliver orienteret i løbet af det kommende døgn. Det vil derfor ikke være muligt at give mere konkrete informationer om, hvem der berøres.


Yderligere information
Adm. direktør Jesper Lien, 5159 3601


Coop omsatte i 2011 for 43,8 mia. kr. (excl. moms) i de ca. 1200 butikker. Der er 37.000 ansatte i Coop-familien, som består af kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli Brugsen, Irma og Fakta samt de to internetforretninger Irmatorvet.dk og Coop.dk.


Læs mere her

tags: 2011, direktør, internet, Albertslund, 2012, SuperBrugsen, virksomhed, omkostninger, moms, strategi, organisation, konkurrence, Coop, Kvickly, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar