torsdag den 23. august 2012

Kagemasser i sprøjteposer: Hjemmebagte kager på en ny og nem måde

Odense Marcipan lancerer en serie kagedej i praktiske sprøjteposer, hvor man kan lave små kager og hjemmebagte lækkerier på næsten ingen tid. Der kan vælges mellem kransekage, kokosdrøm og chokoladedrøm til kaffebordet.

Med de nye kagemasser er det blevet super let at lave friskbagte og lækre kager af høj kvalitet på næsten ingen tid. Kagemasserne er færdigblandet i sprøjtepose, så det eneste man skal gøre er at trykke kagemassen ud i små forme eller på bagepladen og bage kagerne i 10-12 minutter. Så er der gjort klar til at nyde duften og smagen af friskbagte kager.

Med de tre kagemasser - Odense Kransekage, Kokosdrøm og Chokoladedrøm - er der masser af muligheder for at variere kagebordet med kransekage, petit four, kokos-makroner, forskellige tærter og mini-muffins. Det er også hurtigt at sprøjte en kagebund ud og bage den klar til dekoration på 10 - 15 minutter.

De forskellige små kager og kagebunde kan naturligvis pyntes og varieres efter egen smag med nødder, chokolade, nougat, creme, is eller friske bær, så udvalget på kagebordet får sit eget personlige præg.

En pose kagemasse koster ca. 45 kr. i butikkerne, og af hver pose kan laves mellem 14 og 18 små kager. For godt og vel 100 kroner, kan man altså nemt og hurtigt lave et fantastisk kagebord.

Kokoskager med lakrids
14 stk.

1 pose Odense Kokosdrøm
Lakridspulver

1. Pres et tyndt lag af kagemassen i små forme.
2. Drys et tyndt lag lakridspulver over massen og slut af med endnu et tyndt lag kokosmasse.
3. Bag kagerne ved 180° C i ca. 12 min.
4. Lad kagerne køle af på en bagerist og servér.

Der er mere inspiration og flere opskrifter til de nye bageklare kagemasser på:
www.odense-marcipan.dk


Læs mere her

tags: chokolade, Odense, muffin, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar