lørdag den 4. august 2012

Nu er der ægte limonade som mormor lavede den

3 nye tørstslukkere fra Valsølille efter de gamle opskrifter

Når sommervarmen melder sig, er der ikke noget bedre til at slukke tørsten end friske drikke med et højt indhold af frugt.

Nu lancerer Valsølille, der bl.a. er kendt for sine smoothies og friskpressede juicer, tre klassiske limonader baseret på den originale opskrift: Citroner, sukker og vand.

"Limonade er den ægte vare, som virkelig forfrisker med sin balance mellem det syrlige og det søde. Helt perfekt på en sommerdag. Med mindst 50% frugt er de nye limonader samtidig rige på vitaminer" fortæller Henrik Jørgensen, country manager hos Valsølille.

Helt frisk som i mormors køkken
Foruden den klassiske Limonade kommer Valsølille med smagsvarianterne Hindbærnade, der kombinerer citron med hindbær og Pærenade med citron og pære.

Alt laves som sædvanlig af friskpressede frugter, kun tilsat sukker og vand. Helt som mormor gjorde i sit køkken. Det betyder, at limonaderne skal holdes på køl hele vejen ud til forbrugerne.

"Sunde, naturlige drikke er i klar fremgang. Det er en tydelig trend hos forbrugerne, og man vil gerne betale for kvalitet", siger Henrik Jørgensen.

Valsølilles nye limonade-serie forhandles af 7-Eleven. Nærmere oplysninger på www.valsølille.dk

Læs mere her

tags: vitaminer, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar