fredag den 3. august 2012

Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies

Bad Request

Smarte cubes af varmebehandlede hindbær uden kerner fås nu i handlen og kan bruges direkte i smoothies, kager og desserter

Nu er der godt nyt til alle, der elsker at lave friske smoothies fyldt med frugt og vitaminer. Frigodan har sendt nye frosne cubes af hindbær og jordbær ud i supermarkederne og de giver forbrugerne ekstra tryghed, fordi de er varmebehandlede.

"Vi er glade for at have løst de problemer, man kan være uheldig at få, når man bruger løsfrosne hindbær i bl.a. smoothies", fortæller Lars Olsen fra Frigodan.

I de nye cubes er bærrene først lavet til puré og derefter varmebehandlede, inden de er frosset ned. Og netop varmebehandlingen fjerner risikoen for Norovirus, der også er kendt som Roskildesyge. Et initiativ, som både detailhandlen og Fødevarestyrelsen ser positivt på.

Hurtige at tø op nemme at bruge
De frosne hindbær og jordbær cubes er så tilpas små, at de er hurtige at tø op og nemme at dosere. Og når man har taget de cubes, der er brug for, gemmes resten af posen blot i fryseren.

De optøede cubes kan foruden til smoothies også bruges i lagkager, når de blandes med flødeskum. I muffins og tærter. I dessertsaucer og opskrifter med sorbet is, vanilje is mm.

Frigodans nye hindbær og jordbær cubes af puré fås fra uge 29 i Superbest, SuperSpar og EuroSpar, hvor de findes i frysedisken ved siden af løsfrosne bær. I hindbær cubes er kernerne siet fra.

Fakta om Frigodan
Frigodan mærket har siden 2001 været en del af den belgiske Ardo-koncern, som er Europas førende producent af frosne grøntsager og grøntsagsbaserede færdigretter.
Nærmere oplysninger på www.frigodan.dk



Læs mere her

tags: Roskildesyge, Europa, Lars Olsen, 2001, Roskilde, supermarked, Fødevarestyrelsen, Superbest, muffin, Fakta, vitaminer, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar