onsdag den 5. september 2012

Børn, fisk og masser af madglæde på Skagen Kvalitetsfødevaremesse

Børn kan sagtens være med til at tilberede fisk det viste de sidste weekend på Skagen Kvalitetsfødevaremesse. Der var masser af friske nordjyske fødevarer og mulighed for at smage på alle herlighederne, både hos udstillerne og på et Madteater.

Om det var børnene eller de voksne, som var mest begejstrede for at grille fisk, det var svært at se. Interessen var stor, da kutteren S114 lagde til kaj udenfor messehallen og både børn og voksne nød at røre og spørge om de forskellige fiskearter og tilberedelsen af dem.

Indenfor i den stemningsfyldte auktionshal på Skagen Havn sydede det af aktivitet hos de mange udstillere, som havde travlt med at fortælle de mange gæster om deres kvalitetsprodukter. Hvad smager godt sammen med mint-honning, lakridssirup eller røget salt og hvilken type mel bruger man til knækbrød Mange spørgsmål blev besvaret og mange smagsprøver blev delt ud der var alt hvad hjertet kunne begære af gode fødevarer og en god historie dertil.

På Madteateret, som Restaurant De 2 Have var værter for, kunne man få en ekstra-ordinær oplevelse. Gæsterne fik to retter med lokale råvarer, som var tilberedt efter gamle og nye teknikker. Under serveringerne kunne man opleve det arbejdende køkken og fik undervejs fortalt historier, tanker og baggrundsinformation om detaljerne i retterne. Her kunne man også stille spørgsmål til kokken, mens han arbejdede og det er jo ellers ikke muligt på et almindeligt restaurantbesøg.

Som idémager til messen er Kopenhagen Fur og Nordjyllands Pelsdyravlerforening repræsenteret hvert år, men som noget helt nyt viste Kopenhagen Fur deres nye accessories linje Oh! by Kopenhagen Fur. De nye accessories lanceres først i dette efterår, så messens gæster var de første til at se tasker, nøgleringe, halskæder og søde bamser fra Oh! by Kopenhagen Fur.

Skagen Kvalitetsfødevaremesse 2013 er fredag d. 23. og lørdag d. 24. august. Se www.skagen.dk/kfm

Læs mere her

tags: restaurant, 2013, råvarer, Nordjylland, honning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar