fredag den 16. november 2012

Naturli?vis tilbyder nu også catering på luksusniveau

naturli vis tilbyder ikke blot længere firmafrokost, men også catering og mad ud af huset til særlige lejligheder. I takt med vores populære frokostordning er udvidelsen simpelthen blevet et krav for os som følge af efterspørgslen , udtaler direktør Elisa Fast.

Virksomheden naturli vis sammensætter sunde og nytænkende menuer med inspiration fra de mange verdenskøkkener. Deres frokostordning, der har eksisteret siden 2006, er blevet så populær blandt virksomheder i København, at de nu tager skridtet videre og tilbyder mad til særlige lejligheder.

Vi har længe leget med tanken om, at tilbyde catering, og nu er tiden endelig kommet , fortæller indehaver og chefkok Elisa Fast. Vores retter tilbereder vi naturligvis med fokus på den rigtige energifordeling, for det skaber balance i måltidet og giver en dejlig sund mæthedsfornemmelse, fortsætter hun. Denne tanke vil naturligvis også kunne ses og smages i de kreative cateringmenuer og maden ud af huset.

Virksomheden tilbyder naturligvis både catering til både barnedåb, fødselsdage, jubilæer osv både til erhverv og private arrangementer.


Læs mere her

tags: København, direktør, virksomhed, 2006, kreativ, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar