tirsdag den 4. december 2012

Nougatsmåkager smager lidt mere af jul

Julebagning kan også gøres nemt, og denne opskrift fra Odense
Marcipan smager både af kransekage, nougat og nødder

Med færdige kagemasser er det super let at lave friskbagte julekager på næsten ingen tid. Kagemasserne er færdigblandet i sprøjtepose, så det eneste man skal gøre er at trykke kagemassen ud i små forme eller på bagepladen, pynte med nødder og bage kagerne i få minutter. Så er der gjort klar til at nyde duften og smagen af friskbagte julekager.

Nougatsmåkager

Ingredienser
400 g Odense Kransekage i sprøjtepose
100 g Odense Blød Nougat
100 g mandelflager

Så nemt er det
Kransekagemassen sprøjtes ud i små kugler på en bageplade
med bagepapir.
Drys kuglerne med mandelflager og bag dem ved 200° C i ca.
10 minutter til de er gyldne.

Smelt derefter nougat over vandbad og pensel den over kagerne.

Kagerne kan med fordel fryses.

Tips: Du kan også lave en fordybning i midten og komme nougat eller chokolade i, så har du en kage med et andet udtryk, som smager fantastisk.



Læs mere her

tags: chokolade, Odense,

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar