onsdag den 12. december 2012

Spis hele grisen

Bæredygtighed og oprindelighed kendetegner i høj grad de madtendenser, som man ser i restaurationsbranchen for tiden.

På det seneste er Paleo eller stenalderkost, som det også kaldes, dukket op forskellige steder i landet. Paleo kendetegner den mad, man kunne finde i naturen, før landbruget kom til hvilket vil sige grøntsager og kød. Pop-up restauranter, som er midlertidige restauranter, som ofte finder sted alle andre steder end i et restaurantlokale, er også et eksempel.

Hos DinnerBooking følger de med i nye tendenser og trends inden for restaurationsbranchen, og derfor har de prøvet at se nærmere på, hvad de ser blandt deres kunder for tiden:

Der er hele tiden nye koncepter, som ser dagens lys, siger DinnerBookings Country Manager, Henriette Noll Bernstorn og fortsætter: Hvis man ser på, hvad der er in for tiden, er det et øget fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed, hvor hele dyret bruges, og hvor man undgår spild. Jeg oplever også en stigende tendens til autenticitet og ærlighed blandt andet med mere fokus på dansk mad, som skaber et nyt syn på danskhed. siger hun og pointerer, at der også er kommet mere årvågenhed på frokostrestauranter og smørrebrød. Henriette påpeger endvidere, at maden i dag i stor grad afspejler årstiderne med lokalt dyrkede råvarer. I dag er der flere restauranter, som skriver deres leverandørers navne på menukortet, og det skaber nærhed, da gæsten kommer tættere på historien bag. Henriette tror, at fremtidige madtrends i højere grad vil være baseret på bæredygtig madlavning og oprindelighed.

DinnerBooking behandler fem millioner bookinger om året, og de ved, at der er en restaurant til enhver lejlighed. DinnerBooking har derfor lanceret en portal, som er målrettet dem, der går ud og spiser. Formålet er, at du nemt og hurtigt kan finde ledige tider og booke bord på restauranter og caféer. Søgningen kan tilpasses efter en specifik by, område eller køkkentype.

Læs mere her

tags: restaurant, portal, råvarer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar