tirsdag den 11. december 2012

Husk at købe din nytårssushi nu

En ny nytårstradition er ved at opstå i og med at det er blevet mere og mere populært blandt danskerne at spise sushi mellem jul og nytår samt til nytårsaften. Da sushi ligger i den dyre ende af prisskalaen, kan det være en fordel at bestille sin sushi i god tid gennem en tilbudsside.

Sådan er den nye nytårstradition
Sushi er optimalt mellem jul og nytår og det er begyndt at gå op for flere og flere danskere. Efter en lang december med masser af fed julemad, foretrækker danskerne i denne periode noget hurtigt og let mad og mange tyer derfor til take-away sushi. Også nytårsaften er sushisalget stort, da flere og flere har fået øjnene op for hvor godt sushi passer til champagne og hvor skønt det kan være ikke at skulle lave mad hele dagen op til nytår.
Problemet er bare, at pengepungen sidst i december er ved at være tom, efter at der er blevet brugt penge på gaver. Derfor kan det være en god idé at være i god tid med sushiplanlægningen for at kunne få fat i et godt sushi-tilbud på en af de mange online tilbudshjemmesider (dealsider), der som regel giver omkring 50 % rabat på udvalgte sushimenuer.

Køb din sushi nu
Der er det problem med sushi-tilbud, at jo tættere vi kommer på juleaften, desto mindre rabat giver de sushi-rabatbeviser, som man kan købe på deal-siderne, og samtidig bliver der sat begrænsninger på flere og flere af disse rabatbeviser således at de ikke er gældende nytårsaften. Derfor er tricket til at få sin nytårssushi billigt at købe et rabatbevis til sushi i god tid inden juleaften, således at man sikrer sig en høj rabat på sin sushi og samtidig har mulighed for at benytte rabatten på nytårsaftensdag. Det er endvidere vigtigt at bestille sushien fra sushi-restauranten i god tid, da der er rift om den billige sushi i denne periode.

Få overblik over alle de eksisterende sushitilbud
Der findes over 20 danske tilbudssider (dealsider), som hver især har forskellige tilbud kørende og det kan derfor være svært at holde øje med alle sushitilbud. Derfor kan det være en fordel at gøre brug af tilbudssamlere som Bownty, der samler online tilbud fra alle de danske tilbudssider og inddeler dem i kategorier. Hvis du søger på sushi i deres søgefelt, får du en oversigt over alle dagens aktuelle sushi-tilbud.


Læs mere her

tags: restaurant, juleaften, nytår, december, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar