torsdag den 31. januar 2013

Tidligere direktør udfordrer Just Eat

Den tidligere Just Eat direktør, Morten Larsen har i perioden 2005-2011 skabt flotte resultater på den danske internet scene, og nu er han igen klar til at blande sig på takeawaymarkedet.

Moderne oplevelse samt kontante fordele
Morten Larsen har netop stiftet takeawayportalen Hungry.dk, som vil komme ind på markedet, og udfordre de etablerede konkurrenter. Hungrys mission er, at levere en mere moderne og brugerfokuseret bestillingsoplevelse, samt kontante fordele for såvel forbruger som restaurant.

Morten udtaler Jeg har travlt som CEO for Miinto Group, men det er en drøm at få fod under eget bord, som investor og bestyrelsesformand for Hungry. Jeg har en masse viden om branchen, og jeg glæder mig, til at se teamet skabe et stærkt alternativ på markedet.

Teamet bag Hungry
Hungry.dk kommer ikke helt grønne ind på markedet af flere årsager. Den ene er medarbejderne, som indtil videre blandt andet består af tidligere Just Eat ere Mattias Løwe og Rune Risom de indtager henholdsvis stillingerne som salgsdirektør og direktør.

Hvis man skal skabe en succes, så kræver det, at det helt rigtige team sammensættes. Det har været et stort fokusområde for mig udtaler Morten Larsen.

Delivery Hero leverer platformen
Tyske Delivery Hero, som driver takeawayportaler i 13 lande, og har flere end 30.000 restauranter i sit netværk, i bl.a. Sverige, Storbritannien og Australien, er også involveret i Hungry.dk. Delivery Hero er udvalgt som partner på teknologisiden, og leverer motoren til kommunikation med forbrugere og restauranter.
Delivery Hero har rejst mere end 550 millioner kroner i investering de sidste 24 måneder, og er en global spiller på takeawaymarkedet.

Morten Larsen udtaler Jeg brugte lang tid på, at undersøge markedet for den bedste partner på teknologisiden, og her har Delivery Hero overrasket positivt. De er innovative, proaktive, og så har de en gennemtestet platform.

Lanceringen af Hungry.dk forventes at ske i foråret 2013.

Læs mere her

tags: 2011, Sverige, Storbritannien, direktør, internet, restaurant, 2013, bestyrelsesformand, portal, teknologi, Australien, kommunikation, investor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar