torsdag den 11. april 2013

Winefight på hotel Skagen Strand

Lørdag den 20. april kan man komme med til Winefight. Her skal gæsterne dyste mod hinanden og afprøve deres viden om vin. Men der bliver også plads til herlige smagsoplevelser og underholdende historier.

I januar 2013 fik restauranten i hotel Skagen Strand to nye forpagtere: Henrik Tachau Kristensen (Restaurant De2Have, Skagen) og Dennis Sommer (Restaurant 2Takt, Frederikshavn). Begge herrer er kendt for god mad og for at være initiativrige. Nu har de barslet med en helt ny event: Winefight.

De tre vinfolk bag Winefight er:
Flemming Olsen, Direktør for Jyskvin. Flemming er vinkøbmand og er altid med på vin noderne med de bedste repræsentanter fra hele verden.
Ann Hoff, Sommelier fra Penny Lane & Rosdahls og nu sælger hos det hæderkronede Otto Suenson.
Henrik Tachau Kristensen, Sommelier og restauratør på De2Have, Skagen Strand og 2Takt samt 1010 Vinimport.

Til årets Winefight på Skagen Strand den 20. april er det de tre dygtige Sommelierer og vinimportører, der har sat rammen for aftenens udfordringer. Der serveres en delikat 4 retters menu med 3 vine til hver ret. Her skal gæsterne bedømme, hvilken vin der smager bedst og passer bedst til maden. Arrangørerne lover, at det bliver en underholdende aften med godt humør, vinsnak og ikke mindst unikke smagsoplevelser.
Pris per person er kr. 695 og inkluderer aperitif, 4 retters menu, 12 vine, kaffe og sødt.

Læs mere her

tags: restaurant, 2013, Frederikshavn, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar